Filmclub Cinecitta

 

In september start het tweede seizoen van Filmclub Cinecitta. De afgelopen reeks was een succes, mede dankzij de inleidingen van Karlijn Naaijkens MA filmwetenschappen.

De gasten van vorig jaar zijn enthousiast en schrijven zich massaal in voor de nieuwe reeks. Onze programmeur zal weer zijn best doen de meest spiksplinternieuwe films naar Cinecitta te halen. U kunt ook meedoen door een e-mail te schrijven naar info@cinecitta.nl o.v.v. uw naam en adres. Graag ontvangen wij ook een (pas) foto voor het passe partout. Data: 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december, 25 januari, 22 februari en 29 maart. Deze reeks is inmiddels VOLGEBOEKT.

Wij hebben, door de overweldigende hoeveelheid aanmeldingen, ervoor gekozen om de filmclub uit te breiden met een tweede zitting op dinsdag. De data die hierbij horen zijn: 3 oktober, 31 oktober, 5 december, 2 januari, 30 januari, 27 februari en 3 april. Inschrijven kan via info@cinecitta.nl o.v.v. uw naam en adres. Graag ontvangen wij ook een (pas) foto voor het passe partout.

 


filmclubfilms 2016-2017

De voorstellingen starten om 11.00 uur en na afloop kunt u van een heerlijke lunch genieten tegen een gereduceerd tarief. Voor aanvang wordt u ontvangen met koffie en thee.

Ontvangst met koffie en thee om 10.30 uur
Kosten: € 52,50