Filmsalon de Ontmoeting i.s.m. Stg. Peace of Art - Cinecitta Tilburg

Filmsalon de Ontmoeting i.s.m. Stg. Peace of Art

 

Stichting Peace of Art en Cinecitta presenteren vanaf 5 september weer een nieuwe reeks Filmsalonontmoetingen.

5 en 19 september, 3, 17 en 31 oktober en 14 november 2017. Allen dinsdagen, aanvang 19.30 uur.

Filmsalon De Ontmoeting staat in 2017 in het teken van ‘kwaliteit van relaties’. Aan de hand van zes films gaan we in gesprek over dit thema in relatie tot: trouw, vrijheid, maatschappelijke druk, geluk, eenzaamheid en euthanasie. De zes films roepen interessante vragen op: Hoe blijf ik trouw aan mijn innerlijke behoefte als de omgeving druk op mij uitoefent? Waarom vertrekt iemand naar de andere kant van de wereld en wat zijn daarvan de relationele gevolgen? In hoeverre ben je vrij relationeel te kiezen?
En wat betekent het als de buitenwereld je relationeel afwijst? Welke invloed heeft ‘kwaliteit van relaties’ op ‘kwaliteit van leven’?
De ‘nagesprekken’’ vinden plaats in ruimte X van de Cinecitta en worden geleid door de rustige en ervaren gespreksleider Tim van der Avoird.

De films van dit jaar: 5 sept. Race, 19 sept. Brooklyn, 3 okt. A Streetcat named Bob, 17 okt. Quand on a 17 Ans, 31 okt. The Elephant Man en 14 nov. Me before You.


Still uit Quand on a 17 ans.

U kunt een reservering plaatsen voor de nieuwe reeks door te mailen naar info@cinecitta.nl

Een passe partout (incl. koffie/thee bij ontvangst en een drankje naar keuze in de pauze) voor de films en nagesprekken kost evenals vorig jaar € 56,00.