Tilburg Architecture Film Festival (TiAFF)

 

Cinecitta presenteert zaterdag 14 april 2018 in alle zalen het Tilburg Architectuur Film Festival (TIAFF)

Het thema van de tweede editie van dit festival is ‘The Social Component’. Een dag lang staat Cinecitta in het teken van films, lezingen, eten, muziek en exposities. En niet alleen voor architectuurliefhebbers!

Cinecitta presents on Saturday April 14th Tilburg Architecture Film Festival (TiAFF). The second edition’s theme is The Social Component. We present you a full day of movies, lectures, music, food and expositions.

TIAFF is nieuwsgierig naar hoe invulling kan worden gegeven aan (nieuwe) sociale idealen en welke lessen er uit het verleden kunnen worden getrokken. Recente ontwikkelingen laten zien dat een leefbare stad met betaalbare huisvesting geen vanzelfsprekendheid is. TIAFF stelt de vraag: Hoe kan architectuur bijdragen aan een toegankelijke stad? En wat betekent een stad en de architectuur voor de mensen die er wonen?

Het doel van het festival is om middels films en lezingen hedendaagse vraagstukken over de stad aan te snijden die voor iedereen van belang zijn. Tijdens het festival worden in de middag en avond films gedraaid met inleiding of nabespreking.

Programma

Meer info TiAFF.nl