Ristobar Cinecitta

Voor of na de film kunt u in de Ristobar genieten van mooie pure gerechtjes, vele speciale bieren en kwalitatief goede wijnen. Ook als u geen film bezoekt bent u van harte welkom.

Menukaart Drankkaart

We schenken biologische koffie van Puro (Veldhoven), serveren losse thee van Theejoy (Tilburg) en onze wijnen zijn van Wijnkoperij van Bilsen (Tilburg)

Onze koks werken met uitsluitend verse producten waarmee we de lekkerste dingen maken. In de zomer wisselen de kleine gerechten wekelijks.

Gaat u naar de film? Geef aan de bediening door dat u 15 min. voor aanvang film klaar bent met eten en afrekenen.

Graag verzorgen we weer een heerlijk Kerstmenu voor u op beide kerstdagen. Reserveer via sascha@cinecitta.nl of 085-9022997

Arrangementen (3 gerechten (keuze vd chef), 2 drankjes en 1 film) kunt u telefonisch of aan de kassa reserveren. Zondag t/m donderdag 37.50 en vrijdag en zaterdag 41.50. De mensen van de ticketbalie of de keuken helpen u graag. Telefoon reserveren en info Ristobar: 085-9022997.

U kunt ook een arrangement cadeau doen! Vraag naar onze Film- en Ristobarbon.

Elke dinsdag en donderdag: Food & Film. U kiest een gerecht van de kaart en een mooie film erbij. € 23,50
Elke maandag: Eat & Sneak. Onze chefkok een gerecht voor u en onze programmeur de film. € 18,50
(let op: bovenstaande tickets zijn enkel telefonisch of aan de ticketbalie te reserveren)

In Ristobar en Cinecitta kunt u uitsluitend met pin of contactloos betalen.

Vacature

Jazz en diner
Cinecitta en Paradox geven u een gratis drankje!
Heeft u gereserveerd voor een optreden in Paradox? Met uw reservering krijgt u tijdens uw diner in de Ristobar van Cinecitta een gratis drankje. Bij Paradox ontvangt u een gratis drankje bij overleg van de Ristobarrekening.