Dine-in Cinema: Boiling Point

Dineren tijdens de film
TRAILER

Dine-in Cinema

Alle Dine-In Cinema avonden t/m december zijn uitverkocht. Vanwege het overweldigende succes zetten we dit evenement voortaan maandelijks door.

Op 24 januari zal de film Boiling Point daarom opnieuw te zien zijn tijdens Dine-in Cinema.

Over het tafelen

U wordt in de zaal ontvangen met huisgemaakt zuurdesembrood met olijfolie en dip. Aan de bediening kunt u doorgeven wat u bij het hoofd- en nagerecht wilt drinken.

Wilt u graag al bij aanvang van de film een lekker drankje; loop dan vooraf even naar de bar.

Het vegetarische hoofdgerecht met gekozen drankje wordt ongeveer 35 minuten na aanvang van de film geserveerd en een half uur voor het einde van de film is het tijd voor het nagerecht.

Wilt u onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Er is plaats voor 7 tafels en maximaal 14 personen. Reserveer dus op tijd! De prijs is €32,50 p.p. (incl. film, brood met dip, hoofdgerecht, 1 drankje, nagerecht).

Over de film

De charismatische en veeleisende Chef-kok Andy probeert zijn Londense restaurant ondanks alle tegenslag draaiende te houden op de drukste dag van het jaar.

Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel nog meer op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets