Dine-in Cinema

Op deze speciale avond schuift u aan een gezellig gedekte tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal de film Délicieux worden vertoond.

Over het tafelen

U wordt in de zaal ontvangen met huisgemaakt zuurdesembrood met olijfolie en dip. Aan de bediening kunt u doorgeven wat u bij het hoofd- en nagerecht wilt drinken.

Wilt u graag al bij aanvang van de film een lekker drankje; loop dan vooraf even naar de bar.

Het vegetarische hoofdgerecht met gekozen drankje wordt ongeveer 35 minuten na aanvang van de film geserveerd en een half uur voor het einde van de film het zomerse nagerecht met koffie of thee.

Wilt u onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Er is plaats voor 10 tafels en maximaal 20 personen. Reserveer dus op tijd! De prijs is €27,50 p.p. (incl. film, brood met dip, hoofdgerecht, 1 drankje, nagerecht met koffie/thee).

Over de film

Délicieux is een innemende Franse kostuumfilm waarin we ontdekken hoe aan de vooravond van de Franse Revolutie het eerste restaurant ontstond. De culinaire hoogstandjes en politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feelgood drama.

Wanneer kok Pierre Manceron (Grégory Gadebois) zijn adellijke werkgever en diens gasten een nieuw gerecht voorzet, wordt hij op staande voet ontslagen. Met eten dient men niet te spotten. Manceron en zijn zoon vluchten naar het platteland om een herberg te runnen. Als de mysterieuze Louise (Isabelle Carré) arriveert, blijkt zij in staat Manceron weer met plezier te laten koken. Het duurt niet lang of de kok tovert de herberg om in een gastronomisch paradijs: het allereerste Franse restaurant!

Terwijl de Franse adel vast blijft houden aan het verleden, laat Délicieux zien dat de revolutie aanstaande is en begint in de keuken.

Koop uw tickets hier: Koop tickets