INFORMATIE OVER TICKETS 013 ciff

Kaarten voor alle voorstellingen zijn verkrijgbaar via onze website en aan de kassa van Cinecitta. Festival passe-partouts en de reguliere Cinecitta strippenkaarten zijn ook verkrijgbaar aan de ticketbalie. Gezien het beperkt aantal plaatsen worden festivalbezoekers geadviseerd hun tickets vroeg te kopen om teleurstelling te voorkomen.

TICKETS 013 CIFF – €10

Wilt u alle zeventien films zien? Het programma is zodanig samengesteld dat, indien u gedurende vijf dagen in dezelfde zaal blijft zitten, u alle films van 013 CIFF heeft gezien!

 

FESTIVAL PASSE-PARTOUT

Wilt u gedurende het filmfestival meer dan 7 films zien? Dan is de 013 CIFF passe-partout iets voor u!

13 CIFF biedt een passe-partout aan waarmee bezoekers voor slechts € 75 alle films (exclusief openingsavond) van het festival kunnen bekijken. U hebt tevens toegang tot onze evenementen (excl. Dine-In Cinema).

Deze niet-overdraagbare pas is verkrijgbaar bij de ticketbalie van Cinecitta. U vult hier een inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt het passe-partout ook aanvragen per mail. Als u direct een pasfoto meestuurt, dan zorgen wij dat de pas zo snel mogelijk voor u klaarligt.

 

STRIPPENKAARTEN

De Cinecitta strippenkaart kost €52,50 en geeft toegang tot zes voorstellingen.  De strippenkaart is alleen verkrijgbaar aan de ticketbalie van Cinecitta.

Zes films voor de prijs van vijf!

 

Locatie Cinecitta Tilburg

De films worden vertoond in het onlangs uitgebreide filmtheatercomplex Cinecitta in de Willem II straat 29 in het centrum van Tilburg.

Onze festivallocatie is rolstoelvriendelijk.

Wie tijdens het festival trek heeft in een festivalhap of volledige maaltijd kan hiervoor terecht in Cinecitta’s bar/restaurant: Ristobar29.