De film

Music Film Festival: Trance

De flamenco roadmovie Trance heeft uitzonderlijke muzikale momenten. Jorge Pardo's charisma, zijn opvatting van kunst als leven en leven als kunst zijn de drijvende kracht achter Trance, een van de meest ambitieuze muziekfilms van de afgelopen jaren.

Tijd: 104 min
Land: Spanje
Taal: Spaans
Ondertiteling: Engels
Cast:
Regisseur: Emilio Belmonte
Release Date: 2022

Omschrijving

Spaanse documentaire over Madrileense flamenco-artiest Jorge Pardo, jarenlang vaste begeleider van flamenco-grootheid Paco de Lucía. Twee jaar lang begeleidde regisseur Emilio Belmonte de legendarische fluitist en saxofonist van het sextet van Paco de Lucía op zijn reizen door Spanje en de wereld. Onderweg ontmoeten ze uitzonderlijke muzikanten, zoals Chick Corea, Niño Josele, Duquende en Ana Morales.

In combinatie met Muziekpodium Paradox presenteert Cinecitta een boeiend portret van de Spaanse flamenco band Trio Jorge Pardo. De avond start met de documentairefilm Trance in Cinecitta, gevolgd door een live concert van het Jorge Pardo Trio in Paradox. Een uniek concert in combinatie met een unieke muziekdocumentaire! Combitickets zijn voor €16,- te koop via bovenstaande link:

De film zal met Engelstalige ondertiteling worden vertoond.