Spruit kinderfestival

Mijn moeder is een Gorilla

TRAILER

De film

Mijn moeder is een Gorilla

Jonna wordt geadopteerd door een gorilla, als snel zijn ze elkaars beste maatjes. Dan komt de burgermeester roet in het eten gooien.

Tijd: 74 min
Land: Zweden
Taal: Nederlands
Ondertiteling:
Cast: Melise de Winter (Stem), Wiebe-Pier Cnossen (Stem), Ayana Visser (Stem), Edna Kalb (Stem), Teun Batenburg (Stem), Marloes van den Heuvel (Stem), Simon Zwiers (Stem), Trevor Reekers (Stem), Beatrijs Sluijter (Stem), Huub Dikstaal (Stem), Romy Winters (Stem), Mathijs Stoop (Stem), Tara Gijsbers (Stem), Sandra Kwint (Stem), Vivian Andriese van Huiden (Stem)
Regisseur: Linda Hambäck
Release Date: 2021

Omschrijving

Al zolang ze zich kan herinneren woont Jonna in een weeshuis, wachtend op de dag dat ze zal worden geadopteerd. Iedereen is blij en vol verwachting als er tijdens de Weeshuis “open dag” een oude auto het terrein oprijdt maar wanneer daar een stevige Gorilla uitstapt schrikt iedereen zich te pletter! Van de eerste schrik bekomen lijkt er direct een klik te zijn tussen Jonna en de Gorilla en al snel worden de adoptiepapieren getekend. Natuurlijk is het wel even wennen aan zo’n Apenmoeder, maar al snel zijn de twee de beste maatjes en genieten ze volop van elkaars talenten en het feit dat ze zo verschillend zijn! Maar net als alles op rolletje loopt gooit de burgemeester roet in het eten en dreigt de adoptie ongedaan te maken…