De film

Nightmare Alley

Een meeslepende donkere thriller waarin u Bradley Cooper ziet in de rol van de onfortuinlijke Station Carlisle, die hij bijzonder goed neerzet.

Tijd: 149 min
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Toni Collette, Romina Power, Richard Jenkins, Ron Perlman, Rooney Mara, Holt McCallany, Mark Povinelli, Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen, David Strathairn, Jim Beaver, Paul Anderson, David Hewlett
Regisseur: Guillermo del Toro
Release Date: 2021

Omschrijving

Wanneer de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena (Toni Collette) en haar ex-man Pete (David Strathairn) tijdens eens rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes. Hij gebruikt zijn nieuwverworven kennis om de rijke elite van New York uit de jaren 40 op te lichten. Met de deugdzame Molly (Rooney Mara) loyaal aan zijn zijde, smeedt Stanton een complot om een gevaarlijke zakenman (Richard Jenkins) op te lichten met de hulp van een mysterieuze psychiater (Cate Blanchett) die weleens zijn meest geduchte tegenstander tot nu toe zou kunnen zijn.

In deze meeslepende donkere thriller ziet u Bradley Cooper nu eens in de rol van een niet zo’n brave broeder. Deze film wordt al genoemd in de Oscarbuzz voor Production Design en Costume Design.