Info

Wilt u ook thuis kunnen genieten van Cinecitta’s filmaanbod, maar komt u er technisch even niet uit? Per heden biedt Cinecitta kostenloos* een aansluitservice. Zo bent u verzekerd van een filmervaring thuis en doet u kennis op voor gebruik in de toekomst.
* De service wordt gratis aangeboden, echter dient er wel in bepaalde situaties techniekmateriaal te worden aangeschaft. Dit kunnen wij tegen kostprijs voor u doen.

Hoe werkt het

Deze service werkt volgens de volgende stappen:

  1. Stuur een e-mail met uw telefoonnummer naar techniek@cinecitta.nl met een verzoek voor de aansluitservice.
  2. Onze technici nemen z.s.m. contact met u op om uw situatie te bespreken en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden.
  3. Eén van onze technici komt op afspraak bij u langs (met alle coronamaatregelen in acht genomen) om alles aan te sluiten en uit te leggen.

Heeft u nog vragen? Contacteer dan techniek@cinecitta.nl. Hieronder worden de drie meest voorkomende oplossingen toegelicht.

De mogelijkheden

In het kort bieden wij drie oplossingen aan: aansluiting per HDMI-kabel of draadloos via Google Chromecast wat werkt met alle apparaten of via Apple TV wat werkt met Apple apparaten. In het eerste gesprek zullen we samen kijken wat voor u de beste en meest voordelige oplossing is.