Info

Waar kan ik Cinecitta vinden?

Cinecitta is gehuisvest in een Rijksmonument, in een van de mooiste straten in het centrum van Tilburg. Het adres is Willem II straat 29.

Navigeer via Google Maps.

Is Cinecitta goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Cinecitta ligt op slechts 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station van Tilburg.

Waar kan ik veilig mijn fiets stallen?

De overdekte fietsenkelder van het Pieter Vreedeplein. De ingang van de stalling is in de IJzerstraat. Drie minuten lopen naar Cinecitta.

Ook kunt u nog steeds uw fiets stallen bij de LocHal (ingang via Willem II passage). Hiervoor heeft u wel een (anonieme) OV chipkaart nodig. Stallen is de eerste 24 uur gratis. Natuurlijk kan het ook aan de beugels bij De Nwe Vorst of bij Paradox.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Komt u met de auto, dan kunt u uw auto in Parkeergarage Pieter Vreedeplein parkeren. Deze is geopend van maandag t/m zaterdag van 07:00 tot 04:30 uur. Op zon- en feestdagen is de parkeergarage geopend van 10:30 tot 04:30 uur.

Navigeer via Google Maps.

U betaalt als tarief €2,00 per uur met een minimum van €0,50. Een hele dag parkeren kost €20,00. Rijdt u na 18:00 uur de parkeergarage in, dan betaalt u voor de rest van de avond €6,00.

Op donderdag is het in Tilburg koopavond, wij vragen u daarom rekening te houden met de drukte in de parkeergarage. Bij drukte kunt u uitwijken naar Parkeergarage Heuvelpoort, Knegtel of Parkeergarage 013 Tivoli.

Komt u vanuit het oosten, dan hoeft u niet meer over de hele cityring te rijden; vanaf de Heuvelring kunt u via de Telegraafstraat de parkeergarage bereiken.