Info

Hoe kan ik Cinecitta bereiken?

Ticketbalie
Voor vragen over het filmaanbod en het reserveren van tickets, belt u naar: 085-9022996.

Ristobar
Voor vragen over de Ristobar en het reserveren van een tafel, belt u naar: 085-9022997.

Wat zijn de covid-19 maatregelen?

Cinecitta is gesloten

Door de verlengde lockdown is Cinecitta helaas gesloten tot en met 16 maart 2021.

Ristobar

Het restaurant is sinds 15 oktober gesloten. We hopen van harte u weer in de toekomst te kunnen verwelkomen in de Ristobar. In de tussentijd is het mogelijk om de heerlijke gerechten van de Ristobar te bestellen via www.ristobarcinecitta.nl.

Overige vragen

Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de ticketbalie van Cinecitta. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 085-9022996. U kunt ook een mail sturen naar info@cinecitta.nl.

Wat zijn de openingstijden?

Onze ticketkassa is dagelijks geopend van 10.30 tot 21.30 uur. U kunt kaartjes kopen voor alle voorstellingen. Ook voor cadeaubonnen kunt u dan terecht.

Is Cinecitta rolstoelvriendelijk?

Cinecitta en de Ristobar zijn beide volledig rolstoelvriendelijk. In zaal 1, 5 en 6 kunt u in uw rolstoel blijven zitten, in zaal 3 en 4 dient u in een stoel plaats te nemen. Scootmobielen worden niet in de zalen toegelaten. Cinecitta heeft een rolstoel ter beschikking.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij ons is het alleen mogelijk om met pin of contactloos te betalen.

Verkoopt Cinecitta cadeaubonnen?

Cinecitta en de Ristobar hebben een eigen cadeaubon: De Film-en Ristobarbon. De bon is handgeschreven en verpakt in een mooie envelop. U kunt deze zowel voor film als voor de bar en het restaurant gebruiken. De bon is onbeperkt geldig (mits leesbaar en volledig intact).

Heeft Cinecitta een voordeelkaart?

Cinecitta heeft voor u als regelmatig Cinecittabezoeker de strippenkaart. Hiermee kunt u naar 6 films voor de prijs van 5! Verkrijgbaar aan de ticketbalie voor €51,25 euro. Elke dag geldig m.u.v. vrijdagavond en zaterdagavond vanaf 18.00 uur.