Cinecitta viert feest en dat moet natuurlijk groots!

In 2014, na een grondige renovatie en verbouwing die twee jaar duurde, opende het vernieuwde Cinecitta 2.0 in augustus haar deuren. Nu, tien jaar later, vieren we dit lustrum in de feestmaand augustus met talloze mooie events op het gebied van film, food en beleving. Eén van de vele specials is de Vis/Vlees VS Vega proeverij.

Vis/Vlees VS Vega proeverij – Woensdag 21 augustus 18:30 uur

Bent u die bewuste eter die strikt eenmaal per week vlees of vis eet? Of juist die persoon die van mening is dat er iedere avond een stukje vlees op uw bord moet liggen? Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de eindeloze mogelijkheden van de vegetarische keuken en voor diegene die meteen denken te kunnen proeven welke gerechten met vlees zijn bereid en welke met vegetarische producten zijn klaargemaakt, is er de Vis/Vlees VS Vega proeverij.

Onze chef-kok Luuk Broos gaat de uitdaging van Vis/Vlees VS Vega graag met u aan. Op woensdag 21 augustus serveert hij maar liefst vijf vegetarische gerechten en vijf vergelijkbare vlees of visgerechten. Het is dan aan u om te ruiken, proeven en onderzoeken wat de verschillen zijn tussen de gerechten. Na iedere gang zal onze chef-kok vertellen of u vlees/vis of vegetarisch heeft gegeten. Komt u het proeven?

Koop uw tickets hier: Koop tickets