Info

Hoe kan ik Cinecitta bereiken?

Ticketbalie
Voor vragen over het filmaanbod belt u naar: 085-9022996.

Ristobar
Voor vragen over de Ristobar en het reserveren van een tafel, belt u naar: 085-9022997 of gaat u naar de website van de Ristobar: www.ristobarcinecitta.nl.

Wat zijn de covid-19 maatregelen?

Cinecitta volgt de Coronamaatregelen opgesteld door de overheid. Per 25 september zijn wij verplicht naar een vaccinatiebewijs of testbewijs te vragen. Wij hopen van harte dat deze maatregel van korte duur zal zijn, aangezien Cinecitta voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ristobar

De bar is dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Het restaurant is elke dag geopend van 11.00 tot 16.30 uur voor lunch.

Overige vragen

Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de ticketbalie van Cinecitta. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 085-9022996. U kunt ook een mail sturen naar info@cinecitta.nl.

Mondkapjes & andere voorschriften

Binnen Cinecitta hanteren wij te allen tijde de coronamaatregelen zoals voorgeschreven door onze regering. Op heden resulteert dat in het dragen van een mondkapje wanneer u geen vaste zitplaats heeft. Tijdens het eten of het kijken van een filmvoorstelling mag het mondkapje dus af. Daarnaast vragen we u bij entree zich te melden bij de Ticketbalie. Hier wordt uw QR-code gescand. Daarnaast verzoeken wij u anderhalf meter afstand te houden van uw medebezoekers. Bij voorbaat dank!

Wat zijn de openingstijden?

Cinecitta is dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur. U kunt kaartjes kopen voor alle voorstellingen. Ook voor cadeaubonnen kunt u dan terecht.

Is Cinecitta rolstoelvriendelijk?

Cinecitta en de Ristobar zijn beide volledig rolstoelvriendelijk. In zaal 1, zaal 5, zaal 6 en Ruimte X kunt u in uw rolstoel blijven zitten, in zaal 3 en zaal 4 dient u in een stoel plaats te nemen. Scootmobielen worden niet in de zalen toegelaten. Cinecitta heeft een rolstoel ter beschikking.

Wat kost een ticket?

Een regulier filmticket kost 10,25 (vrijdag- en zaterdagavond 11,25) Gekochte tickets zijn niet te retourneren. U kunt ze wel ruilen. We rekenen daarvoor 2,50 administratiekosten per transactie.

Bij ons is het alleen mogelijk om met pin of contactloos te betalen.

Zijn er voorfilms en is er pauze?

Cinecitta vertoont films op z’n best; zonder voorfilms en zonder pauze. Zorg dus dat u op tijd in de zaal bent.

Eten en drinken in de zaal?

U kunt een drankje mee de zaal in nemen en ook de aan de bar gekochte versnaperingen. Echter vragen wij wel om deze in het daarvoor bestemde bekertje te doen zodat we tijdens de film geen kraakzakjes horen.

Verkoopt Cinecitta cadeaubonnen?

Cinecitta en de Ristobar hebben een eigen cadeaubon. De bon is handgeschreven en verpakt in een mooie envelop. U kunt deze zowel voor film als voor de bar en het restaurant gebruiken. De bon is onbeperkt geldig (mits leesbaar en volledig intact).

Heeft Cinecitta een voordeelkaart?

Cinecitta heeft voor u als regelmatig Cinecittabezoeker de strippenkaart. Hiermee kunt u naar 6 films voor de prijs van 5! Verkrijgbaar aan de ticketbalie voor €51,25 euro. Elke dag geldig m.u.v. vrijdagavond en zaterdagavond vanaf 18.00 uur.