Info

Contact Cinecitta

Ticketbalie
Voor vragen over het filmaanbod en het reserveren van tickets, belt u naar: 085-9022996.

De Ristobar
Voor vragen over de Ristobar en het reserveren van een tafel, belt u naar: 085-9022997.

Covid 19

Cinecitta is weer open

Als filmtheater is Cinecitta geopend, onze filmprojectoren draaien weer op volle toeren. Wij doen ons uiterste best om onze gasten, ondanks alle beperkingen, van een ultieme filmervaring te voorzien.

Tijdens uw bioscoopbezoek

  • Vanaf 1 dec. 2020 dient u in publieke ruimtes een mondkapje te dragen. Zo ook bij Cinecitta. In de filmzaal mag u het kapje afdoen. Zo kunt u met alle comfort genieten van de film!
  • Houd altijd 1,5 meter afstand van medewerkers en andere gasten, met name in de wandelgangen van Cinecitta.
  • Kom op tijd en loop via een vaste route naar de filmzaal. Cinecitta probeert gecentreerde bezoekersstromen terug te dringen door de filmtijden hierop aan te passen.
  • De toiletten naast Ruimte X zijn beschikbaar voor filmbezoekers in Ruimte X, Zaal 3 en Zaal 4. De toiletten in de kelder zijn gereserveerd voor bezoekers in Zaal 1, Zaal 5 en Zaal 6.

Verse lucht in de zalen en ruimtes van Cinecitta

Alle zalen en ruimtes van Cinecitta zijn voorzien van een hoogwaardig ventilatiesysteem. Elke 15 minuten worden alle ruimtes schoongespoeld en wordt er verse lucht van buiten ingeblazen. Zo hopen wij de veiligheid van onze gasten te waarborgen.

Ristobar

Het restaurant heeft 15 oktober weer moeten sluiten. We hopen van harte u weer snel te kunnen laten genieten van onze gerechten.

Overige vragen

Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de ticketbalie van Cinecitta. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 085-9022996. U kunt ook een mail sturen naar info@cinecitta.nl.

Reserveren voor een film is niet meer mogelijk in verband met de huidige restricties. Als u zeker wilt zijn van uw plaats, kunt u online een kaartje kopen.

Wat zijn de openingstijden?

Onze ticketkassa is dagelijks geopend van 10.30 tot 21.30 uur. U kunt kaartjes kopen voor alle voorstellingen. Ook voor cadeaubonnen kunt u dan terecht.

Is Cinecitta rolstoelvriendelijk?

Cinecitta en de Ristobar zijn beide volledig rolstoelvriendelijk. In zaal 1, 5 en 6 kunt u in uw rolstoel blijven zitten, in zaal 3 en 4 dient u in een stoel plaats te nemen. Scootmobielen worden niet in de zalen toegelaten. Cinecitta heeft een rolstoel ter beschikking.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij ons is het alleen mogelijk om met pin of contactloos te betalen.

Verkoopt Cinecitta cadeaubonnen?

Cinecitta en de Ristobar hebben een eigen cadeaubon: De Film-en Ristobarbon. De bon is handgeschreven en verpakt in een mooie envelop. U kunt deze zowel voor film als voor de bar en het restaurant gebruiken. De bon is onbeperkt geldig (mits leesbaar en volledig intact).

Heeft Cinecitta een voordeelkaart?

Cinecitta heeft voor u als regelmatig Cinecittabezoeker de strippenkaart. Hiermee kunt u naar 6 films voor de prijs van 5! Verkrijgbaar aan de ticketbalie voor €51,25 euro. Elke dag geldig m.u.v. vrijdagavond en zaterdagavond vanaf 18.00 uur.