Info

Hoe kan ik Cinecitta bereiken?

Adres: Willem II straat 29, 5038 BA. Tilburg

Ticketbalie
Voor vragen over het filmaanbod belt u naar: 085-9022996.

Ristobar29
Voor vragen over de Ristobar en het reserveren van een tafel belt u naar: 085-9022997 of gaat u naar de website: www.ristobar29.nl

Wat zijn de openingstijden?

Cinecitta is dagelijks geopend van 10.30 tot 00.00 uur.
De keuken van de Ristobar is alle dagen van de week geopend voor lunch en diner van 12.00 tot 21.00 uur.

De ticketbalie sluit na de start van de laatste film. U kunt na dit tijdstip geen filmkaartje, strippenkaart of cadeaubon meer kopen.

Is Cinecitta rolstoelvriendelijk?

Cinecitta en de Ristobar zijn beide volledig rolstoelvriendelijk. In zaal 1, zaal 5, zaal 6 en Ruimte X kunt u in uw rolstoel blijven zitten, in zaal 3 en zaal 4 dient u in een stoel plaats te nemen. Scootmobielen worden niet in de zalen toegelaten. Cinecitta heeft een rolstoel ter beschikking.

Wat kost een ticket?

Een regulier filmticket kost 11,25 (vrijdag- en zaterdagavond 12,25). Gekochte tickets zijn niet te retourneren. Wel kunt u ze ruilen tot een uur voordat de filmvoorstelling begint. We rekenen daarvoor 3,50 administratiekosten per transactie. De tickets blijven een maand voor u beschikbaar.

Bij ons is het alleen mogelijk om met pin of contactloos te betalen.

Zijn er voorfilms en is er pauze?

Cinecitta vertoont films op z’n best: zonder voorfilms en zonder pauze. Wees dus op tijd in de zaal!

Eten en drinken in de zaal?

U kunt een drankje mee de zaal in nemen en ook de aan de bar gekochte versnaperingen. Echter vragen wij wel om deze in het daarvoor bestemde bekertje te doen zodat we tijdens de film geen kraakzakjes horen.

Verkoopt Cinecitta cadeaubonnen?

Cinecitta en de Ristobar hebben een eigen cadeaubon. De bon is handgeschreven en verpakt in een mooie envelop. U kunt deze zowel voor film als voor de bar en het restaurant gebruiken. De bon is onbeperkt geldig (mits leesbaar en volledig intact).

Heeft Cinecitta een voordeelkaart?

Cinecitta heeft voor u als regelmatig Cinecitta bezoeker de strippenkaart. Hiermee kunt u naar 6 films voor de prijs van 5! Verkrijgbaar aan de ticketbalie voor €55,50 euro. Elke dag geldig m.u.v. vrijdagavond en zaterdagavond vanaf 18.00 uur.

Meedoenregeling

De meedoenregeling is van toepassing. Van maandag t/m vrijdag tussen 10.30 en 17.30 uur kunt u hiervan gebruik maken aan de ticketbalie.

Nationale Bioscoopbon

De Nationale bioscoopbon kunt u bij ons gebruiken voor een regulier filmkaartje. Cinecitta neemt geen deel aan MaDiWoDo acties.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

KvK: 56467001