Info

Vrijwilliger bij Cinecitta

Wilt u vrijwilliger worden bij Cinecitta? Vul het formulier in onderaan deze pagina. Op basis van dit ingevulde formulier kunt u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarna wordt bepaald of u op onze wachtlijst wordt geplaatst.

Vrijwilligers
Vrijwilligers bij Cinecitta verwelkomen bezoekers hartelijk en zorgen voor een correcte financiƫle afhandeling van de kaartverkoop. Ze zijn op de hoogte van het filmaanbod, specials en kunnen informatie verstrekken over films en evenementen in Cinecitta. Bovendien blijven ze op de hoogte van ontwikkelingen binnen Cinecitta door actieve deelname aan de tweemaandelijkse vergaderingen.

Een klantvriendelijke en gastvrije houding, computervaardigheid en oplossingsgericht denken zijn vereist. Daarnaast is interesse in film en basiskennis van het filmaanbod belangrijk, samen met goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. Collegialiteit, flexibiliteit en punctualiteit worden zeer gewaardeerd.

Voordelen
Vrijwilligers kunnen overdag onbeperkt films bekijken en ontvangen maandelijks twee vrijkaartjes voor avondvoorstellingen. Drankjes zijn gratis tijdens diensturen en tijdens filmvoorstellingen te koop voor de helft van de prijs. Bovendien staat er jaarlijks een volledig verzorgd uitje met de vrijwilligers op de planning.

Klik hier om het formulier in te vullen