Info

Huisregels

Gekochte tickets zijn niet te retourneren.
Wel kunt u ze tot een uur voordat de film start ruilen voor nieuwe tickets.

Entreebewijs
Als bezoeker van een filmvoorstelling beschikt u over een geldig entreebewijs dat u te allen tijde kunt laten zien.

Reserveringen
Gereserveerde kaarten dienen 30 minuten voor aanvang opgehaald te zijn bij de ticketbalie. Anders vervalt de reservering en daarmee uw tickets.

Toegang tot de film
Vanaf vijf minuten na de aangegeven aanvangstijd wordt er geen publiek meer toegelaten in de zaal.

Leeftijdsgrens
Cinecitta is genoodzaakt de wettelijke leeftijdsgrenzen te hanteren die door de stichting Kijkwijzer aan films zijn toegekend. De kijkwijzersymbolen staan op de website bij elke film genoteerd.

Consumpties
Drankjes en snacks die aan de bar worden gekocht mogen meegenomen worden naar de zaal. We geven u hiervoor speciale bakjes mee, zodat er in de zaal geen krakende zakjes te horen zijn.

Praten
Wij vinden het heel gezellig dat u bij ons film komt kijken. Houd het voor uw medefilmbezoekers ook leuk en vertel elkaar verhalen ná de film.

Rookbeleid
Cinecitta is volledig rookvrij, inclusief ons terras.

Opnameapparatuur
Het is verboden opnameapparatuur voor beeld en/of geluid te gebruiken in de zaal. Wie opnamen maakt, schendt het auteursrecht.

Schade
Cinecitta aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan bezittingen van haar bezoekers.

Telefoon
Wij vragen u om uw telefoon na de filmvoorstelling weer aan te zetten.

Tickets ruilen voor een andere film
Tot een uur voor de voorstelling kunt u uw tickets ruilen voor een andere filmvoorstelling. Indien u uw filmticket wilt inruilen voor een tegoedbon rekenen wij € 3,50 administratiekosten. Deze tegoedbon moet binnen 30 dagen aan onze ticketbalie worden opgehaald.