Première Black Tea inclusief Chinese theeceremonie | donderdag 13 juni, 19.15 uur

Ervaar een stijlvolle avond bij de première van de treffende film Black Tea, gecombineerd met een betoverende Gong Fu Cha (Chinese theeceremonie)!

Neem plaats en ontspan terwijl wij u meenemen op een smaakvolle reis van verfijnde Chinese thee. Theeceremonie-expert Brigitte van Schooten (eigenaar van Art of Tea) zal u onderdompelen in de eeuwenoude tradities van thee zetten en proeven. Ontdek de subtiele geur terwijl u de tijdloze schoonheid van Gong Fu Cha ervaart, een ceremonie die draait om precisie, gratie en een diepe verbinding met de natuur. Dit gecombineerd met een heerlijk passend hapje zorgt voor een betoverende sfeer.

Na de ceremonie begeeft u zich naar de grote zaal voor de prijswinnende film Black Tea, een film die doordrenkt is van mysterie, intrige en verrassingen. Laat u meevoeren met de verboden liefde en de kunst van thee zetten. Een bijzonder avontuur dat uw hart sneller doet kloppen en uw verbeelding prikkelt.

Over de film Black Tea

Black Tea, de nieuwe film van Abderrahmane Sissako (Timbuktu), is een oogverblindende film over verboden romantiek en de kunst van het theezetten.

Op haar trouwdag laat Aya (Nina Mélo), een jonge vrouw uit Ivoorkust, haar aanstaande voor het altaar staan. Ze vlucht naar Guangzhou in China, waar ze werk vindt in de theewinkel van Cai (Han Chang). Hij leert haar alle geheimen van het vak: van de verschillende soorten thee tot de oude tradities van het theezetten.

Als Aya en Cai verliefd worden, blijft het verleden ze achtervolgen. Ook wordt de Afrikaanse gemeenschap niet volledig geaccepteerd in China. Aya en Cai vinden een gedeeld verlangen bij elkaar, maar is dat bestand tegen de vooroordelen van hun omgeving?

Programma donderdag 13 juni:
Inloop: 19.15 uur
Start Chinese theeceremonie: 19.30 uur
Start film Black Tea: 20.45 uur

Koop uw tickets hier: Koop tickets