Cinecitta Comedy Club | 10 september 2022

Zaterdag 10 september is het zover: het nieuwe seizoen van Cinecitta Comedy Club! We trappen dit seizoen af met de droogste en scherpste comedians van het land en we maken er weer een gezellig evenals hilarisch feestje van! Dus haal snel je tickets en we zien je bij Cinecitta!

 

Line-up

Patrick Meijer

Patrick is een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen.

Hij is zeer regelmatig te zien in Utrecht bij het Comedyhuis.

Rami Nima

Winnaar van Griffioen Cabaret Festival 2021! Als afgestudeerd fiscalist, slaat Rami je gelukkig niet lam met zijn kennis. Zijn werkwijze is subtiel en hij is uit op desoriëntatie. Een mix van donkere en merkwaardige humor, aan elkaar gerijgd met slimme punchlines en gebracht met een droge toon.

Arbi el Ayachi

Arbi El Ayachi zwemt sinds hij kon lopen nog steeds tegen de stroom in, koppig, nieuwsgierig en hardleers. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Vorig jaar is hij in première gegaan met zijn eerste avondvullende show.

Gerwin Schoenmakers

De grappen van deze nonchalant ogende Brabander volgen elkaar op met een snelheid waarbij je je afvraagt of hij nog weg moet. In zijn hoofd worden zelfs de meest alledaagse dingen een probleem. Met eigenlijk maar één oplossing: Humor!

Hermes Ahmadi

De Afghaans-Eindhovense comedian is een handjevol jaren door de clubs in Nederland aan het touren om zijn zowel banale als geslepen grappen ten gehore te brengen. Door overal een positieve draai aan te geven, laat Hermes zien dat er zelfs, nee vooral, om het einde van de wereld nog te lachen valt.

Koop uw tickets hier: Koop tickets