Cinecitta Comedy Avond

Nederlandse Comedy
TRAILER

Nederlandstalige comedy op 22 oktober

Na een heerlijke eerste editie denderen we door bij Bioscoop Cinecitta met de maandelijkse Nederlandstalige comedyavond, waar de grootste talenten van Nederland samenkomen met ervaren cabaretiers om het publiek te laten lachen, gieren en brullen!

Op 22 oktober komen ervaren en beginnende comedians uit alle hoeken van het land om het publiek mee te nemen naar de leukste grappen en en raarste hersenspinsels. Van one-liners tot waargebeurde verhalen, je zal het beleven bij Cinecitta!

 

Edo Berger

Edo Berger is een grote, energieke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij een van de meest actieve Nederlandse comedians op het internationale circuit en speelde van Edinburgh tot Tokyo. Vier jaar lang was hij samen met Jasper Smit en later Wouter Monden te horen in de ochtendshow op Q-Music. Hun muzikale nieuwsitem, de Q-musical, werd in 2016 genomineerd voor de Zilveren Reissmicrofoon.

In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. Edo begon zijn podiumcarrière bij cabaretgroep Schering en Inslag, waarmee hij in de finales van het Groninger Studentencabaretfestival en het Leids Cabaretfestival stond. In 2008 won hij het Rabo Camuz Kleinkunstfestival en in 2010 het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival. Eerder maakte hij deel uit van de tournee van Night of Comedy.

Edo werkte voor 3FM als redacteur en sidekick in de programma’s Buzz en Bring It On. Voor het NCRV internet-magazine Mambapoint.tv hield hij een videolog bij van de tijd die hij in 2008 doorbracht in een kindertehuis in Nepal. Ook filmde hij reportages voor andere hulporganisaties in Nepal. Daarnaast maakte hij samen met Jeroen Pater de documentaire Dictator van de Comedy, over een legendarische comedy impresario.

 

Thjum Arts

Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk. Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

 

Jacob Adriani

Jacob Adriani doet zijn best jouw avond/maand/leven (op welke schaal je ‘t ook aandurft) een beetje interessanter te maken. Hij is te simpel voor een filosoof, te arm voor een kapitalist en te eigenzinnig voor beroemdheid. Tussen wal en schip als een vis in het water.

 

Roy de Jong

Roy is een droogkloot met een spraakgebrek uit Brabant. Een onbeholpen jongen, die ontzettend zijn best doet omdat niet te zijn. Roy vertelt over zijn opmerkelijke inzichten die hij heeft opgedaan tijdens zijn zoektocht naar de zin van het leven. Verwacht een optreden vol scherpzinnigheid en absurdisme.

 

Hermes Ahmadi

Uw presentator wederom is Hermes Ahmadi, die na zijn opleiding sociologie nog steeds niets van de mensheid heeft begrepen en daarom maar de comedy in is gegaan.Want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

Koop uw tickets hier: Koop tickets