De filmste mens filmquiz – vrijdag 24 februari 20:00

Wie is er thuis in alle filmstromingen, wie weet alles van de Oscars en wie is kenner van Stanley Kubrick? Kom erachter tijdens de nieuwste filmquiz van Cinecitta: De filmste mens

Tijdens de Cinecitta-quiz zullen alle categorieën voorbijkomen die ook in het tv-programma de slimste mens te zien zijn. De categorieën open deur, de puzzel, de galerij en het collectief geheugen zullen allemaal de revue passeren, maar tijdens de Cinecitta-quiz gaan uiteraard alle vragen over film. Als slotstuk zal er natuurlijk een grande finale zijn waarbij de 2 beste teams strijden om de felbegeerde titel de filmste mens 2023. 

Of u nu een doorgewinterde cinefiel, filmliefhebber of beginnende filmkijker bent de quiz is er voor iedereen. Filmprogrammeur Sam zal de avond, aan de hand van veel beeld- en geluidsfragmenten, presenteren en éénvrouwsjurylid filmprogrammeur Francisca zal aan het einde van de quiz bekendmaken wie eeuwige roem krijgt en wie er met de prijzen vandoor gaat.  

Meedoen

In tegenstelling tot het tv-programma de slimste mens, zal bij de Cinecitta-quiz niet individueel gestreden worden, maar in teams. Deelnemen kan met groepjes van maximaal 4 personen. Bestel per deelnemer een ticket. Bestel uw tickets voor het team bij voorkeur in één bestelling zodat wij zien hoe de teams zijn samengesteld en wij vooraf een tafelindeling kunnen maken. 

Het programma
19.30 inloop
20.00 eerste deel  quiz
20.45 pauze
21.00 tweede deel quiz
22.00 prijsuitreiking 

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets