Dine-in Cinema: Le Pot-Au-Feu

Nieuwe datums beschikbaar
TRAILER

Cinecitta en Ristobar29 organiseren Dine-In Cinema – 9 april & 23 april – nieuwe datums beschikbaar

Wegens succes zijn er nieuwe datums gepland voor het culinaire DineIn Cinema! De avonden in maart waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Daarom kunt u nu ook op 9 & 23 april genieten van de Dine-In Cinema bij Cinecitta.

In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, kunt u genieten van de culinaire film Le Pot-au-feu. Tijdens de film serveren wij het ultieme vleesgerecht uit de film en een nagerecht in stijl van de film.

Inloop: 18:45
Start film: 19:00
Einde film: 21:15
Ticket €41,50 p.p. (film + hoofdgerecht + nagerecht)

 

Over de film

Zintuigelijke film van regisseur Trần Anh Hùng die zich afspeelt in het 19e-eeuwse Frankrijk en gaat over de ontluikende romance tussen de kokkin Eugenie en de fijnproever Dodin. Winnaar op het filmfestival van Cannes voor Beste Regie.

In Le pot-au-feu krijg je een kijkje in de zonverlichte keuken van gastronoom Dodin Bouffant (Benoît Magimel) en zijn onmisbare assistent Eugénie (Juliette Binoche). Anno 1885 maken ze samen met veel geduld en liefde de mooiste gerechten. Buiten de keuken suddert ondertussen een voorzichtige romance. Dodin wil dolgraag trouwen met Eugénie, maar die geeft zich niet zomaar gewonnen.

Het Gerecht: Le Pot-au-Feu:
Een goedgevulde vleesstoofpot bestaande uit o.a. kalfsvleeschenkel die op authentieke wijze wordt bereid met klassieke kruiden zoals steranijs en groenten uit grootmoederstijd, afgemaakt met Comice peren, Sherryazijn en Kwaliteits Riesling.

Koop uw tickets hier: Koop tickets