Cinecitta presenteert filmklassiekers met beleving

Iedere maand organiseert Cinecitta filmspecials geheel aangekleed in de stijl van een filmklassieker. U bestelt een ticket, wij verzorgen een bijpassend hapje en drankje én creëren een totaalbeleving uit de film. Tot dusver hebben wij al een mooie filmklassiekers vertoond. Onderaan deze pagina vindt u een sfeerimpressie van deze edities.

Reservoir Dogs | Donderdag 8 juni | 20.15 uur

Met Reservoir Dogs maakte regisseur Quentino Tarantino zijn overrompelende entree in de filmwereld, buiten alle Hollywoodregels om. ‘Ik ging niet naar de filmschool, ik ging naar de film’, zegt Tarantino over zijn carrière als autodidact.

Wanneer een eenvoudige roofoverval compleet misloopt, is iedereen ervan overtuigt dat er een verrader tussen hen zit. Maar wie? Mr. White, Mr. Orange, Mr. Blonde, Mr. Pink, Mr. Blue of Mr. Brown?

Tarantino introduceerde met Reservoir Dogs, ruim 30 jaar geleden, een nieuw genre dat later bekend zou worden onder de naam nouvelle violence. De formidabele cast, de spitsvormige dialogen en de prachtige mix van geweld en humor maken Reservoir Dogs tot een klassieker die vandaag de dag nog veel filmmakers inspireert.

Tickets

Donderdag 8 juni
20:15 – 21:00 – Inloop inclusief hapje en drankje uit de film en fotomoment in setting van de film.
21:00 – 22:39 – Filmvertoning Reservoir Dogs

Eerder vertoonde klassiekers

Pulp Fiction

  

The Shining

The Silence of the Lambs

  

The Good, the Bad and the Ugly

The Wizard of Oz

 

A Clockwork Orange

Amadeus

 

The Big Lebowski

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

The Kid

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets