Vanaf Januari 2021 bestaat ‘Zangstudio Veerkracht’, een zangstudio in Tilburg opgericht door zangeres Veerle Sanders. Veerle Sanders is een operazangeres en studeerde Muziektheater aan Fontys hogeschool Tilburg. Naast zangeres is zij zangdocente met haar eigen zangschool ‘Veerkracht’. Deze middag trakteren haar leerlingen u op een muzikale kerst-middag waarbij naast muziek, het plezier centraal staat!

Als zangcoach al jaren actief naast eigen werkzaamheden als zangeres in het theater vak en in Opera. In de studio zingen amateurs en professionals, verschillende leeftijden in diverse muziekgenres, met ieder een ander instapniveau.

Voor Zangstudio Veerkracht is het belangrijkste: plezier en groei in jezelf. Op het mooie podium van Cinecitta komen de zangers van de studio bijeen voor een onvergetelijke middag met als thema; KERST. Kom kijken naar het vele talent, en laat jezelf verrassen bij Zangstudio VeerKracht.

Tijdens dit kleine concert laten haar leerlingen verschillend repertoire in verschillende genres horen, waarbij natuurlijk een paar echte Kerst Klassiekers niet mogen ontbreken.

Soms begeleiden zij zichzelf op gitaar of worden begeleid met een muziekband.

Koop uw tickets hier: Koop tickets