Live Comedy & Movies | Donderdag 25 mei | 21.00 uur

Tijdens Live Comedy & Movies zal de film Groundhog Day worden vertoond, één van de beste comedy films ooit gemaakt. Voorafgaand aan de filmvertoning zal cabaretier Hermes Ahmadi een live performance geven.

Groundhog Day biedt stof tot nadenken, is een film waar grappen over te vertellen zijn en toont pijnlijke herkenbaarheden. Cabaretier Hermes Ahmadi zal vertellen over de thema’s die in de film centraal staan.

Sinds 2018 is Hermes Ahmadi te vinden op diverse podia in het land. Zo stond hij in de finale van onder andere het Leeuwarder Cabaret Festival en Puck’s cabaret talent. Daarnaast is hij oprichter van het Tilburgs Cabaret Festival.

Groundhog Day

Groundhog Day vertelt het verhaal van de chagrijnige weerman Phil die naar Punxsutawney is gestuurd om verslag te doen van de feestdag Groundhog Day.  Zodra hij denkt dat zijn taak erop zit, schiet hij wakker en begint de door hem zo gehate dag all over again. Is hij gek geworden?

De film wordt, 30 jaar na dato, nog steeds gezien als één van de beste comedy films ooit gemaakt. Het is een film die vandaag de dag nog steeds actueel is. Zo werd de corona-tijd vaak vergeleken met Groundhog Day en ook de dagelijkse routine waar velen van ons zich bevinden, heeft overeenkomsten met de film.

Donderdag 25 mei
21:00 – 21:15 – Live comedy performance door cabaretier Hermes Ahmadi
21:15 –  23:00 – Filmvertoning Groundhog Day
Tickets

Tilburgs Cabaret Festival

Live Comedy en Movies, dat bij Cinecitta plaatsvindt, is onderdeel van het het Tilburgs Cabaret Festival dat dit jaar haar eerste editie beleefd. Verschillende podia in de stad doen hieraan mee. Deelnemers spelen zich in de kijker door in de finale de jury- en/of  publieksprijs te winnen.

Tickets voor het Tilburg Cabaret Festival zijn te bestellen via onderstaande link:
Ticketshop | Tilburgs Cabaret Festival (tix4all.nl)

Koop uw tickets hier: Koop tickets