Live Music & Movies: David Bowie

Tijdens Live Music & Movies zal Rias Baarda, frontman van Starman – The Dutch David Bowie Tribute band, live performen. Na zijn optreden zal de audiovisuele ruimtereis Moonage Daydream worden vertoond. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden van David Bowie.

Rias Baarda frontman van Starman – The David Bowie Tribute

Rias Baarda komt qua stem, looks en stage presence griezelig dicht bij David Bowie. Een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor hen die nog niet zo bekend zijn met zijn repertoire!

Rias Baarda (oa bekend van “Het Bowie Concert 2022″ in Martiniplaza, AFAS, Mainstage Brabanthallen en Ahoy) was samen met de andere leden van zijn band al te zien op onder andere de podia van Paaspop en de Gentse Feesten. De band was ook te bewonderen in het tv programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Na aanvang van het tv programma stond de band drie avonden in een uitverkochte Ziggo Dome.

 

Moonage Daydream

Moonage Daydream is een meeslepende documentaire van de voor een Oscar genomineerde filmmaker Brett Morgen. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw. Moonage Daydream is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie’s nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

Het programma op donderdag 29 juni
20:30 – 20:50 Live optreden van Rias Baarda frontman van Starman –  The David Bowie Tribute
20:50 – 23:35 Filmvertoning Moonage Daydream

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets