Beleef de Oscarwinnaar als theater- & filmvoorstelling

Om deze Oscarwinnaar te eren slaan Theater de Boemel en Cinecitta de handen in één! Laat u op meerdere manieren meenemen in dit bijzondere verhaal.

Programma woensdag 14 juli

19.00 uur   aanvang theatervoorstelling – locatie Theater de Boemel
21.15 uur    aanvang filmvoorstelling – locatie Cinecitta

Toegangsprijs theatervoorstelling + film   € 19,50

Een thuisloze theatersolo met een camper als decor

Waarom zijn wij, Lara (regie) en Gerrit (spel), in een camper gaan wonen? En waarom hebben anderen gekozen voor alternatieve woonvormen? Met ons eigen verhaal en het boek Nomadland van Jessica Bruder als inspiratie speelt Gerrit Dragt drie personages: Linda May, een 77-jarige vrouw uit Amerika, die vertelt over: Gerrit Dragt, een 40-jarige man uit Nederland. En Lenny, een socioloog op wielen die het verhaal van Linda May vertelt.

LINDA-LENNY-GERRIT is een theatervoorstelling over groeiende woningnood en over de eindeloze veerkracht van de mens om, ook vanuit een crisis, altijd weer nieuwe mogelijkheden te zien. Hoopvol, humoristisch en ontroerend.

“I’d rather be the queen of my own house than live under the queen of somebody else’s house.”

Regie: Lara van Hoof
Spel: Gerrit Dragt

Over de film Nomadland

Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern (Frances McDormand) met een bus op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade.

In Nomadland, de derde speelfilm van Chloé Zhao, spelen echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen.

Nomadland is de winnaar van twee Golden Globes: voor Beste Film (Drama) en voor Beste Regisseur (Chloé Zhao).

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets