Cinecitta viert feest en dat moet natuurlijk groots!

In 2014, na een grondige renovatie en verbouwing die twee jaar duurde, opende het vernieuwde Cinecitta 2.0 in augustus haar deuren. Nu, tien jaar later, vieren we dit lustrum in de feestmaand augustus met talloze mooie events op het gebied van film, food en beleving. Eén van de vele specials is The Movie Cocktail Experience.

The Movie Cocktail Experience: Leer uw eigen filmcocktail maken – Donderdag 29 augustus 20:00 uur.

Wat zou 007 zijn zonder Martini? Is The Dude uit The Big Lebowski niet nog cooler met een White Rusian in zijn hand en zou de The Great Gatsby ook zo’n grote spektakelfilm zijn geworden zonder alle cocktails die rijkelijk vloeien?

Cocktails en Films zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom zal er op 29 augustus een cocktailproeverij zijn bij Cinecitta, maar u gaat meer doen dan alleen cocktails proeven. U gaat de filmcocktails zelf maken. In groepen van vier personen zult u, onder het genot van een bijpassend hapje, cocktails leren maken zoals die in James Bond en The Great Gatsby te zien zijn.

Was u altijd al benieuwd hoe de bekende filmcocktails in het echt proeven? Wees er dan bij en nip net zo cool aan uw zelf gemaakt cocktails als The Dude in The Big Lebowski.

Koop uw tickets hier: Koop tickets