Finale Tilburgs Cabaret Festival bij Cinecitta | zaterdag 3 juni | 20.00 uur

Welkom bij de allereerste editie van het Tilburgs Cabaret Festival!
Het Tilburgs Cabaret Festival is dit jaar opgericht om een springplank te bieden aan cabarettalent in het hartje Brabant. Naast beginnende acts, worden de voorstellingen afgesloten door ervaren cabaretiers. Het publiek en de jury bepalen na elke ronde wie er doorgaan en wie er uiteindelijk in de finale met de prijzen vandoor gaan!

Afgelopen zaterdag 20 mei vond de eerste halve finale van het Tilburgs Cabaret Festival plaats bij Cinecitta. De tweede halve finale was op vrijdag 26 mei in de Nachtzuster. De grand finale van het Tilburgs Cabaret Festival zal vervolgens weer bij Cinecitta zijn!

De uiteindelijke finalisten zullen op maandag 29 mei bekend worden gemaakt. Vervolgens zullen deze vier cabaretiers op 3 juni, strijden voor de publieks- en juryprijs. De Grand finale wordt gepresenteerd door niemand minder dan Wouter Monden!

Programma:                              Kaartverkoop via:
Locatie: Cinecitta Tilburg            www.tilburgscabaretfestival.nl
Ruimte X: 20:30                            VVK: €22,50 plus 0,75 servicekosten
Aanvang: 21:00                              Deur: €27
Einde: 23:00

 

Over Wouter Monden

Monden begon zijn comedycarrière in 2010, toen hij de juryprijs van de Culture Comedy Award in de wacht sleepte. Met snelle, scherpe grappen en een goed gevoel voor interactie weet hij zijn publiek uitstekend te vermaken en is hij een vast gezicht op de Nederlandse én Belgische podia. Ook is hij de maker van de populaire Elektra Podcast, waarin hij comedians en cabaretiers interviewt over de slechtste optredens uit hun hele carrière.