Vragen over Tour, Giro, Vuelta en klassiekers, oude wielertijden, Brabantse renners, baan- en wegrenners, vrouwenwielrennen, WK’s en wielerrecords komen aan de orde. Wie won welke etappe in Tour of Giro op spectaculaire wijze, welke eigenaardigheden hielden wielervedetten er op na of wanneer en waar werd er het meeste afgezien.

Quizmaster is de oud-stadsdichter en wielerliefhebber JACE van de Ven. Regelmatig zal een filmpje de vraag toelichten, zodat fraaie wielermomenten nog eens herbeleefd kunnen worden en besproken.

Er wordt gespeeld in teams van maximaal vier personen, maar ook individuele personen kunnen mee doen. Eventueel kunnen ter plekke nieuwe teams gevormd worden. De quiz duurt twee keer een uur, onderbroken door een pauze van een half uur.

1ste prijs per teamlid 3 filmbonnen
2de prijs per teamlid 2 filmbonnen
3de prijs per teamlid 1 filmbon

De wielerquiz is vrijdag 18 maart in Ruimte X van Cinecitta, Willem II straat 29 Tilburg. Aanvang 20.30 uur. Deelname is 9,50 per persoon. In dat bedrag is een consumptie naar keuze inbegrepen. Reserveer je plaats door een mail te sturen naar info@hetgeheimvandekempen.nl of koop je ticket online.

Koop uw tickets hier: Koop tickets