Workshop Films.nl | Donderdag 30 maart 2023 | 18.30 uur | ATRIUM

De afgelopen 2 jaar is Cinecitta druk bezig geweest met het ontwikkelen van een eigen filmplatform genaamd Films.nl. Deze app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play.

Wat kunt u met deze app?
Met onze nieuwe app vindt u alle aanvangstijden op een rijtje en kunt u direct online tickets kopen. Ook kunt u filmrecensies schrijven en de bevindingen van andere Cinecitta-filmliefhebbers lezen. Daarnaast biedt de app een helder overzicht van alle films die nu en binnenkort bij Cinecitta draaien en welke evenementen worden georganiseerd.

Waarom hebben wij deze app gebouwd?
Cinecitta heeft als eerste filmtheater een zeer uitgebreide app met veel functionaliteiten gebouwd. De app heet Films.nl in plaats van Cinecitta app, zodat andere filmtheaters er ook gebruik van kunnen maken. Onze filosofie achter deze app is dat wij zoveel mogelijk filmliefhebbers met elkaar kunnen verbinden. Daarom is het mogelijk om in de app andere gebruikers te volgen, zodat u meteen op de hoogte wordt gebracht als zij een nieuwe recensie hebben geschreven.

De app is gebouwd voor onze filmliefhebbers daarom zullen we de app ook vrijhouden van advertenties.

Speciale badges
Door het geven van sterren, het schrijven van recensies en het winnen van een filmquiz ontvangt u zogenaamde ‘badges’. Gebruikers met meerdere badges zullen worden beloond met exclusieve filmvoorstellingen of andere speciale extras.

Elke maand kunt u uw filmkennis testen door middel van een filmquiz. Wilt u ook graag strijden tegen andere filmliefhebbers en leuke prijzen winnen? De app is nu beschikbaar in de App Store, Google Play of via de website www.films.nl

Programma | Locatie: Atrium Cinecitta
18.30 – 19.30 | Uitleg over de functionaliteiten + hulp bij het installeren en vragen over de app

GRATIS INLOOP