De film

Als Uw Gat Maar Lacht

Daarom huurt ze een theatergezelschap in om bepaalde scènes uit haar eigen leven van kleur te voorzien, maar war als je een theatrale replica maakt van je eigen leven? Fungeert het als spiegel, of maak je je leven gewoon twee keer zo lang?

Tijd: 93 min
Land: Nederland
Taal: Nederlands
Ondertiteling:
Cast: Peter Fengler, Lola Koppen, Katrien van Beurden, Michiel Romeyn, Ekaterina Levental, Harun Bahasoean, Tim Teunissen, Chris Koolmees, Izah Hankammer, Karlijn de Groot, Luk Sponselee, Pedro Buschi
Regisseur: Dick Verdult
Release Date: 2023

Omschrijving

De familie Spijkerberg is absurd rijk, maar ook rijkelijk absurd. Amy, het jongste lid van het gezin kent geen afwijzingen, en is zelfs niet echt bekent met het woord ‘nee’. Met heel veel geld is alles mogelijk zou je zeggen. Daarom huurt ze een theatergezelschap in om bepaalde scènes uit haar eigen leven van kleur te voorzien, maar war als je een theatrale replica maakt van je eigen leven? Fungeert het als spiegel, of maak je je leven gewoon twee keer zo lang?

Er is eindelijk weer eens een vreemde boom gegroeid in het Nederlandse Filmlandschap. Een overweldigende mengelmoes aan stijlen, een vlaag van vrijheid en brutaliteit. Eindelijk weer eens een Nederlandse film met een kleurrijke dikke stempel van de auteur. Multi-disciplinair kunstenaar Dick Verdult blijft zichzelf al decennialang vernieuwen.