De film

Best of Sneak: #7 Babyteeth

De verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.

Tijd: 120 min
Land: Australië
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Cast: Eliza Scanlen, Ben Mendelsohn, Toby Wallace, Essie Davis
Regisseur: Shannon Murphy
Releasedatum: 15/11/2023

Omschrijving

Top 10 best beoordeelde Sneak films ooit terug op het grote doek
Tijdens de Sneak Preview-avonden bij Cinecitta worden er verrassende voorpremières vertoond. Het Sneak-publiek geeft al acht jaar lang beoordelingen aan de films die zij hebben gezien. Wij vinden het, na vele honderden beoordelingen, tijd om de tien beste beoordeelde films nogmaals bij Cinecitta te vertonen.

De vertoning van de nummer 7 Babyteeth is te zien op 15 november. Het Sneak publiek beoordeelde film met maar liefst 4.58 ★. Vanaf 25 oktober zal er, tot het eind van het jaar, iedere woensdagavond een film te zien zijn uit de top 10 best beoordeelde Sneak-films.

Babyteeth
De ernstig zieke tiener Milla valt voor de drugsdealer Moses, een regelrechte nachtmerrie voor haar ouders. Door deze nieuwe relatie vindt Milla haar zin voor het leven terug, al raakt ze steeds meer de weg kwijt. Terwijl ze een leven leidt waarin ze niets meer te verliezen heeft, kijken haar ouders en kennissen lijdzaam toe.

Het Sneak publiek Schreef onderstaande over Babyteeth:
“Wat een bijzondere manier om deze ziekte in beeld te brengen, subliem!!”
“Gaat hem zien, je weet niet wat je ziet! Super en uiteindelijk triest.”
“Prachtig, ingetogen gespeelde film. Geweldige impact.”