special

Best of Sneak: #2 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

De film

Best of Sneak: #2 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Top 10 best beoordeelde Sneak films ooit terug op het grote doek.

Tijd: 115 min
Land:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Cast: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell
Regisseur: Martin McDonagh
Releasedatum: 20/12/2023

Omschrijving

Top 10 best beoordeelde Sneak films ooit terug op het grote doek
Tijdens de Sneak Preview-avonden bij Cinecitta worden er verrassende voorpremières vertoond. Het Sneak-publiek geeft al acht jaar lang beoordelingen aan de films die zij hebben gezien. Wij vinden het, na vele honderden beoordelingen, tijd om de tien beste beoordeelde films nogmaals bij Cinecitta te vertonen.

De vertoning van de nummer twee Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is te zien op woensdag 20 december. Het Sneak publiek beoordeelde film met maar liefst 4.69 ★. Vanaf 25 oktober zal er, tot het eind van het jaar, iedere woensdagavond een film te zien zijn uit de top 10 best beoordeelde Sneak-films.

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden, een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Als zijn hulpsheriff Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbings wetshandhavers alleen maar verergerd.