De film

Dine-in Cinema: Chef

In 2014 is Cinecitta na een grondige renovatie en verbouwing die twee jaar duurde, heropend. We gaan dit lustrum in de maand augustus vieren met veel evenementen op het gebied van film, food en beleving. Eén van de vele specials is Dine-in Cinema: Chef.

Tijd: 114 min
Land: Verenigde Staten
Taal: Spaans, Engels
Ondertiteling: Nederlands
Cast: Jon Favreau, John Leguizamo en Sofía Vergara
Regisseur: Jon Favreau
Releasedatum: 06/08/2024

Omschrijving

Cinecitta viert feest en dat moet natuurlijk groots!
In 2014 is Cinecitta na een grondige renovatie en verbouwing die twee jaar duurde, heropend. We willen dit lustrum in de maand augustus vieren met veel evenementen op het gebied van film, food en beleving. Eén van de vele specials is Dine-in Cinema met een filmvertoning van Chef.

Dine-in Cinema - Dinsdag 6 augustus 18:45 uur.
Op deze speciale avond neemt u plaats aan een gezellig gedekte tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal u kunnen gaan genieten van de film Chef. Tijdens de film serveren wij een hoofdgerecht en een nagerecht in stijl van de film.

Chef
Precies tien jaar geleden (2014) was de film Chef te zien in de filmtheaters. De film vertelt het verhaal van chefkok Carl die ontslag neemt in een groot en bekend restaurant in Los Angeles om samen met de hulp van zijn ex-vrouw, beste vriend en zoontje een foodtruck op te knappen en daarin een eigen restaurantje te starten. Tijdens dit prachtige culinaire avontuur herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor koken, leven en liefde.

In exact hetzelfde jaar dat de film Chef uitkwam was ook de heropening van Cinecitta. Wat toen direct veranderde was dat het filmtheater een restaurant kreeg waar heerlijk maar ook eerlijk eten het uitgangspunt was en nog steeds is.