De film

DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON

Als aanvulling op 013 CIFF wordt op zaterdag 29 oktober de film HARVEST MOON vertoond in combinatie met heerlijke gerechten die met zorg bereid zijn door de chefs van Ristobar29.

Tijd: 90 min
Land:
Taal: Mongools
Ondertiteling: Engels
Cast: Amarsaikhan Baljinnyam, Tenuun-Erdene Garamkhand, Damdin Sovd, Davaasamba Sharav, Tserendarizav Dashnyam
Regisseur: Amarsaikhan Baljinnyam
Releasedatum: 20/10/2023

Omschrijving

Harvest Moon wordt vertoond met Engelse ondertiteling.

Als aanvulling op 013 CIFF wordt op zaterdag 29 oktober de film HARVEST MOON vertoond in combinatie met heerlijke gerechten die met zorg bereid zijn door de chefs van Ristobar29.

Op deze speciale avond neemt u plaats aan een gezellig gedekte tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal u kunnen gaan genieten van de film Harvest Moon. Tijdens de film serveren wij een vegetarisch hoofdgerecht en een nagerecht in stijl van de film.

Wilt u onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Er is plaats voor 12 tafels en maximaal 24 personen. Reserveer dus op tijd! De prijs is €32,50 p.p. (incl. film, hoofdgerecht en nagerecht).


OVER DE FILM
Stadschef Tulgaa (gespeeld door de regisseur) heeft zijn baan in Ulaanbaatar opgegeven en keert terug naar zijn roots op de Mongoolse Steppe om voor zijn stervende vader te zorgen. Eenmaal thuis ontmoet hij Tuntuulei (Tenuun-Erdene Garamkhand), een brutale en agressieve tienjarige jongen die wordt opgevoed door zijn grootouders. Wanneer Tulgaa's vader sterft, besluit Tulgaa te blijven en de oogst te voltooien die zijn vader was begonnen. Eront een band te ontstaan tussen de vaderloze jongen en de vaderloze man...   

Tegen de pracht van de Mongoolse Steppe en prachtig in breedbeeld gefilmd door Joshua Fisher, is dit een verhaal voor alle leeftijden dat nog lang na het zien van de film in de gedachten van festivalgangers zal naklinken. Harvest Moon is de winnaar van de Publieksprijs voor de Meest Populaire Film in de Vanguard-sectie van het Vancouver International Film Festival van vorig jaar.