De film

Dine-in Cinema: Le Pot-Au-Feu

In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal u kunnen gaan genieten van de culinaire film Le Pot-au-feu. Tijdens de film serveren wij het ultieme vleesgerecht uit de film en een nagerecht in stijl van de film.

Tijd: 135 min
Land: Frankrijk
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Cast: Benoît Magimel, Juliette Binoche
Regisseur: Trần Anh Hùng
Releasedatum: 11/12/2023

Omschrijving

Cinecitta en Ristobar29 organiseren het culinaire Dine-In Cinema!

Op deze speciale avond neemt u plaats aan een gezellig gedekte tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal u kunnen gaan genieten van de culinaire film Le Pot-au-feu. Tijdens de film serveren wij het ultieme vleesgerecht uit de film en een nagerecht in stijl van de film.

Over de film
Zintuigelijke film van regisseur Trần Anh Hùng die zich afspeelt in het 19e-eeuwse Frankrijk en gaat over de ontluikende romance tussen de kokkin Eugenie en de fijnproever Dodin. Winnaar op het filmfestival van Cannes voor Beste Regie.

In Le pot-au-feu krijg je een kijkje in de zonverlichte keuken van gastronoom Dodin Bouffant (Benoît Magimel) en zijn onmisbare assistent Eugénie (Juliette Binoche). Anno 1885 maken ze samen met veel geduld en liefde de mooiste gerechten. Buiten de keuken suddert ondertussen een voorzichtige romance. Dodin wil dolgraag trouwen met Eugénie, maar die geeft zich niet zomaar gewonnen.

Het Gerecht: Le Pot-au-Feu
Een goedgevulde vleesstoofpot bestaande uit o.a. kalfsvleeschenkel die op authentieke wijze wordt bereid met klassieke kruiden zoals steranijs en groenten uit grootmoederstijd, afgemaakt met Comice peren, Sherryazijn en Kwaliteits Riesling.

Wilt u onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Koop uw ticket online of aan de ticketbalie.

Inloop 18:45
Start film: 19:00
Ticket €34,50 p.p. (film + hoofdgerecht + nagerecht)