De film

DIVERSITEIT & FILM: All Our Fears

Daniel, een kunstenaar van het platteland, groeide op binnen de structuren van de katholieke kerk. Zijn relatie met Olek vindt in het geheim plaats. De zelfmoord van een religieus, lesbisch meisje uit zijn dorp dwingt hem om te vechten voor tolerantie.

Tijd: 94 min
Land: Polen
Taal: Pools
Ondertiteling: Nederlands
Cast: Dawid Ogrodnik, Maria Maj, Andrzej Chyra
Regisseur: Lukasz Gutt
Release Date: 2021

Omschrijving

Film is voor iedereen! Daarom zal Cinecitta iedere maand een filmvertoning hebben waarbij diversiteit en inclusie centraal staan. Tijdens onze filmreeks Diversiteit & Film zullen er films worden vertoond die tot nadenken zetten, taboedoorbrekend zijn, bewustwording creƫren en frictiepunten in de samenleving belichten. Op 19 juli wordt All Our Fears vertoond. Een verhaal dat gebasseerd is op waargebeurde gebeurtenissen.

Daniel, een kunstenaar van het platteland,groeide op binnen de structuren van de katholieke kerk. Zijn relatie met Olek vindt in het geheim plaats. De zelfmoord van een religieus, lesbisch meisje uit zijn dorp dwingt hem om te vechten voor tolerantie. Hij probeert de kleine gemeenschap te verenigen, maar iedereen keert hem de rug toe.