De film

Murf/Murw Korte film

korte film is een laboratorium, een trainingsveld, een plek waar genres vervagen en nieuwe genres ontstaan. Binnen dit programma krijgt u een selectie te zien van een aantal hedendaagse, compleet uiteenlopende en vernieuwende films.

Tijd: 60 min
Land:
Taal: Portugees, Chinees, Fins, Frans, Duits, Mandarijn
Ondertiteling: Engels
Cast:
Regisseur:
Release Date: 2023

Omschrijving

korte film is een laboratorium, een trainingsveld, een plek waar genres vervagen en nieuwe genres ontstaan. Binnen dit programma krijgt u een selectie te zien van een aantal hedendaagse, compleet uiteenlopende en vernieuwende films. U maakt een reis over de wereld, maar ook een hallucinerende stijltrip. De enige afspraak die u als publiek met de makers van deze films kunt maken, is dat het niet lang zal duren.

Op zaterdag 30 september en op zondag 1 oktober zullen er korte films te zien zijn. Op zaterdag zullen er andere films worden vertoond dan op de zondag.

Murf/Murw festival en ticketverkoop
De vertoningen van het Murf/Murw korte films is onderdeel van het stadsfestival Murf/Murw. Een jaarlijks terugkerend festival voor experimentele cultuur. Zwerf door de experimentele vrijplaats en ontdek de schemerzone tussen live muziek, performance, film en kunst.

U kunt losse filmtickets kopen via de website van Cinecitta, of u koopt weekendtickets voor het volledige Murf/Murw festival op www.murfmurw.com. Als u een ticket koopt voor het gehele festival, kunt u op vertoon van uw festivalbandje naar Als Uw Gat Maar Lacht, The Man without a Past, Neptune Frost en het korte filmprogramma bij Cinecitta. De aankomende editie zal het festival plaatsvinden in Theater De Nieuwe Vorst, jazzpodium Paradox, Kunstpodium T, bioscoop Cinecitta, metal/rock podium Little Devil, BSO Monopole en de Hall of Fame.