Music Film Festival

MFF – Ramses Shaffy Avond deel 1: Wacht Maar Af

TRAILER

De film

MFF – Ramses Shaffy Avond deel 1: Wacht Maar Af

De 15-jarige Emma adoreert de zanger Ramses Shaffy en wordt daarom door haar klasgenootjes voor de gek gehouden. Maar zij weet zeker dat ze net zo beroemd wordt als Ramses.

Tijd: 120 min
Land:
Taal: Nederlands
Ondertiteling:
Cast:
Regisseur: Susan Koenen
Releasedatum: 07/09/2024

Omschrijving

ticketverkoop de gehele Ramses Shaffy avond
De Ramses Shaffy special is een avondvullend programma waarbij er twee documentaires worden vertoond met interviews en optredens. Het is mogelijk om tickets te kopen voor de losse voorstellingen van 'Wacht maar af' (start 19:00 uur) of voor 'Ramses: Ou Est Mon Prince' (start 21:15 uur) of u koopt een Double Bill ticket voor €20,50 en krijgt daarmee €5,- korting. Daarmee kunt u de gehele avond genieten van alle interviews, de muziek en de films. Mocht u een Double Bill ticket willen kopen dan kan dat via de ticketlink van de film 'Ramses Shaffy Avond deel 1: Wacht Maar Af'.

Wacht Maar Af
Op het Music Film Festival vertonen we de documentaire ‘Wacht Maar Af’ van regisseur Susan Koenen. In deze film volgt de camera de jonge muzikante/zangeres Emma Wijdeveld, die in de voetsporen van haar idool Ramses Shaffy wil treden. Presentator Helmut Boeijen praat met Susan Koenen en Emma Wijdeveld over de film en over de invloeden van Shaffy op jonge muzikanten. Gevolgd door een live optreden van Emma Wijdeveld.