De film

Onder het maaiveld

De film Onder Het Maaiveld maakt het ongeziene gezien. De inspirerende film verwondert en geeft inzicht in onze bodem. De film wordt vertoond na een lezing van Boudewijn Tooren.

Tijd: 83 min
Land: Nederland
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels
Cast:
Regisseur: Mark Verkerk
Release Date: 2022

Omschrijving

De film Onder Het Maaiveld maakt het ongeziene gezien. De inspirerende film verwondert en geeft inzicht in onze bodem. In één theelepel gezonde grond zitten meer levende wezens dan er mensen op aarde zijn. We staan op het punt om een grootste draai te maken in de geschiedenis van onze omgang met de natuur. We moeten wel maar hoe pakken we dat aan en leren we verstandiger omgaan met onze bodem? De film wordt vertoond na een lezing van Boudewijn Tooren.

Boudewijn Tooren is actief voor de agenda Natuurinclusief van Ministerie LNV, Herenboer eerste uur, en oprichter van Creabitat. Hij verbindt wonen, werken, recreëren, voedsel, landschap en natuur met elkaar, om zo een gebiedseconomie te creëren waarbij de verstrengeling zorgt voor duurzame businesscases. Creabitat staat voor toegankelijk wonen in een zelfvoorzienend groen leefgebied, in een hechte gemeenschap met gezonde voeding van eigen bodem en zelf opgewekte schone energie.