De film

Workshop Films.nl

Head of Film Jasper Naaijkens legt deze avond alle functionaliteiten uit van het platform/filmapp FILMS.NL. Ook is er ruimte voor vragen en opmerkingen over de app.

Tijd: 90 min
Land:
Taal:
Ondertiteling: Nederlands
Cast:
Regisseur: Jasper Naaijkens
Releasedatum: 30/03/2023

Omschrijving

De afgelopen 2 jaar is Cinecitta druk bezig geweest met het ontwikkelen van een eigen filmplatform genaamd Films.nl. Deze app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play. 

Met onze nieuwe app vindt u alle aanvangstijden op een rijtje en kunt u direct online tickets kopen. Ook kunt u filmrecensies schrijven en de bevindingen van andere Cinecitta-filmliefhebbers lezen. Daarnaast biedt de app een helder overzicht van alle films die nu en binnenkort bij Cinecitta draaien en welke evenementen worden georganiseerd. De app is nu nog exclusief beschikbaar voor Cinecitta. De komende jaren zullen meerdere filmtheaters aansluiten en gebruik maken van deze app.

Elke maand kunt u uw filmkennis testen door middel van een filmquiz. Wilt u ook graag strijden tegen andere filmliefhebbers en leuke prijzen winnen? De app is nu beschikbaar in de App Store, Google Play of via de website www.films.nl

Programma
19.00u | Presentatie Films.nl met uitleg van alle functionaliteiten en mogelijkheden Films.nl
19.30u | Handige tips voor het schrijven van een filmreview
19.45u | Hulp bij het installeren en gebruiken van de app

De toegang is gratis.