A Little Life

Live opgenomen voorstelling van Ivo van Hove
TRAILER

A Little Life

Live opgenomen vanuit The Savoy Theatre in London. Het boek ‘Een Klein Leven’ van Hanya Yanagihara heeft wereldwijd miljoenen lezers diep geraakt. Ivo van Hove heeft er een even indringende theatervoorstelling van gemaakt. Na een uiterst succesvolle periode bij ITA (Internationaal Theater Amsterdam), waar Ivo van Hove het toneelstuk maakte en opvoerde, is de voorstelling nu ook op West End in Londen een record brekend succes.

A Little Life volgt vier studievrienden in New York: Willem, die de ambitie heeft acteur te worden, de getalenteerde en succesvolle architect Malcolm, de excentrieke kunstenaar JB en de teruggetrokken, raadselachtige Jude. Wanneer ambitie, verslaving en trots de groep uit elkaar drijft, blijven ze toch verbonden vanwege hun liefde voor Jude en zijn geheimzinnige verleden. Gaandeweg wordt duidelijk dat Jude kampt met een traumatisch verleden en realiseren de vrienden zich dat ze alleen door diepgaand begrip en grenzeloze liefde hun vriendschap met hem kunnen behouden.

 


Over de vertoning bij Cinecitta
A Little Life zal slechts tweemaal te zien zijn bij Cinecitta. Op vrijdagavond 29 september om 20:15 uur en op zondagmiddag 8 oktober om 14:00 uur. Het betreft een registratie van een theatervoorstelling.  Er zal een pauze zijn halverwege de vertoning. A Little Life is Engels gesproken en Engels ondertiteld.

Koop uw tickets hier: Koop tickets