STEUN STICHTING CINECITTA, WORD CINESUPPORTER!

Met uw bijdrage kunnen we bij Cinecitta verschillende initiatieven blijven voortzetten, zoals 013 CIFF, filmklassiekers en diverse andere filmspecials. Uw steun is van essentieel belang om kwetsbare kwaliteitsfilms te blijven vertonen, waardoor Tilburg een divers aanbod op het gebied van cinema kan behouden. Bovendien kunnen we met uw hulp (inter)nationale filmmakers naar Tilburg halen en lokale filmmakers ondersteunen door vertoningen te organiseren en bij te dragen aan hun filmproducties.

Voor slechts (0)130 euro per jaar bent u al een exclusieve Cinesupporter en steunt het mooiste filmtheater met de oudste bioscoopzaal van Nederland. Wilt u lid worden samen met uw partner? Dan zijn jullie beiden lid voor slechts €250 per jaar.

VOORDELEN

• Jaarlijks wordt u als CINEsupporter uitgenodigd voor een uniek rode loper evenement bij Cinecitta. Tijdens dit exclusieve evenement krijgt u de kans om, onder het genot van een hapje en drankje, te genieten van een film met een inleiding door een speciale gast.

• Als CINEsupporter ontvangt u een exclusieve nieuwsbrief waarin we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom onze projecten. Daarnaast biedt deze nieuwsbrief u de mogelijkheid om als eerste kaarten te kopen voor verschillende filmspecials, zoals het 013 Cinecitta International Film Festival.

• Maar bovenal draagt u bij aan het behoud van ons monumentale pand en de rijke filmcultuur die hier al meer dan 100 jaar wordt gekoesterd.

 

Aanmelden

 

 

Stichtingen en makers kunnen een financiële bijdrage aanvragen voor projecten op het gebied van audiovisuele projecten, podiumkunsten, literatuur en beeldende kunst. Kijk voor meer informatie over de doelstellingen van Stichting Cinecitta op

www.stichtingcinecitta.nl

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets