Dine-In Cinema: Harvest Moon | vrijdag 20 oktober  | 19.15 uur

Als aanvulling op het 013 CIFF programma, zal op vrijdag 20 oktober de film Harvest Moon worden vertoond in combinatie met heerlijke gerechten, zorgvuldig bereid door de chefs van Ristobar29. Tijdens deze speciale avond kunt u plaatsnemen aan een gezellige tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. We nodigen u uit om te genieten van een diner en een film in een informele sfeer, met intieme verlichting.

Let op! Deze film wordt vertoond met Engelse ondertiteling.

 

 

 

 

Programma:
Inloop: 19.00 uur
Start film: 19.15 uur
Einde: 20.45 uur

Tickets

 

Over het arrangement

U wordt verwelkomd in Ruimte X. Bij onze bediening kunt u doorgeven wat u wilt drinken bij het hoofdgerecht en dessert. Als u aan het begin van de film een lekker drankje wilt, kunt u dit vooraf aan de bar bestellen. Het vegetarische hoofdgerecht met geselecteerde drank wordt ongeveer 35 minuten na het begin van de film geserveerd. Een half uur voor het einde van de film is het tijd voor het dessert.

Als u deel wilt uitmaken van deze exclusieve groep, reserveer dan op tijd! Er is slechts plaats voor 10 tafels en maximaal 20 personen. De prijs is €32,50 per persoon.

Over Harvest Moon

Harvest Moon is de winnaar van de Publieksprijs voor de Meest Populaire Film in de Vanguard-sectie van het Vancouver International Film Festival van vorig jaar. Stadschef Tulgaa (gespeeld door de regisseur) heeft zijn baan in Ulaanbaatar opgegeven en keert terug naar zijn roots op de Mongoolse Steppe om voor zijn stervende vader te zorgen. Eenmaal thuis ontmoet hij Tuntuulei (Tenuun-Erdene Garamkhand), een brutale en agressieve tienjarige jongen die wordt opgevoed door zijn grootouders. Wanneer Tulgaa’s vader sterft, besluit Tulgaa te blijven en de oogst te voltooien die zijn vader was begonnen. Eront een band te ontstaan tussen de vaderloze jongen en de vaderloze man… Tegen de pracht van de Mongoolse Steppe en prachtig in breedbeeld gefilmd door Joshua Fisher, is dit een verhaal voor alle leeftijden dat nog lang na het zien van de film in de gedachten van festivalbezoekers zal naklinken.

Koop uw tickets hier: Koop tickets