Walk the Line

Filmklassieker inclusief beleving & live optreden Johnny Cash tribute

Cinecitta presenteert filmklassiekers met beleving

Iedere maand organiseert Cinecitta filmspecials geheel aangekleed in de stijl van de klassieker. U bestelt een ticket, wij verzorgen een bijpassend hapje en drankje én creëren een totaalbeleving uit de film. Tot dusver hebben wij al een mooi lijstje filmklassiekers vertoond. Onderaan deze pagina vindt u een sfeerimpressie van deze edities.

23 november – filmvertoning Walk the Line + hapje & drankje en live optreden van de Johnny Cash tribute.

Walk the Line gaat over het leven van countrylegende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) en zijn vrouw June Carter (Reese Witherspoon).

De muziek van Johnny Cash veranderde de wereld, hij groeide uit tot een waar icoon. Maar Cash werd niet geboren als countrylegende. Eerst plukte hij katoen, hij ging als verkoper van deur tot deur en hij zat bij de luchtmacht. Wanneer hij de Sun Studios in Memphis binnenstapt, verandert zijn leven voorgoed. Zijn unieke stem maakt van hem een ster, maar op het hoogtepunt van zijn roem, dreigt hij ten onder te gaan aan zijn destructieve levensstijl.

Het verhaal is gebaseerd op de boeken Man in Black en Cash, the Autobiography, uiteraard geschreven door Cash zelf. Hij heeft de film zelf niet meer kunnen zien, maar keurde het script goed en was ook enthousiast over het casten van Phoenix. Walk the Line werd voor maar liefst vijf Oscars genomineerd en Reese Witherspoon won de prijs voor Beste Actrice.

Het programma
20:15 – 21:00 – Inloop inclusief hapje en drankje uit de film
21:00 – 21:20 – Live optreden van  Johnny Cash Tribute.
21:20 – 23:53 – filmvertoning Walk the Line.

Tickets

 

Eerder vertoonde klassiekers

Pulp Fiction

  

The Shining

The Silence of the Lambs

  

The Good, the Bad and the Ugly

The Wizard of Oz

 

A Clockwork Orange

Amadeus

 

The Big Lebowski

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

The Kid

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets