Cinecitta presenteert filmklassiekers met beleving

Iedere maand organiseert Cinecitta filmspecials geheel aangekleed in de stijl van een filmklassieker. U bestelt een ticket, wij verzorgen een bijpassend hapje en drankje én creëren een totaalbeleving uit de film. Tot dusver hebben wij al een mooie filmklassiekers vertoond. Onderaan deze pagina vindt u een sfeerimpressie van deze edities.

Trainspotting | Donderdag 2 mei | Inloop 20.15 uur | 21:00 Start film

De cult-klassieker Trainspotting is een wilde mix van rebellerende en giftige humor. Vier vrienden sjoemelen zich door een energieke wereld van drugs, seks en rock-’n-roll, om uiteindelijk de ultieme sjoemel te plannen. Danny Boyle regisseerde de film met meesterhand, waarbij hij gebruikmaakte van snelle montage, visuele effecten en sterke acteerprestaties om de rauwe energie van het verhaal over te brengen.

Trainspotting vertelt het verhaal Mark Renton, die er maar niet in slaagt om van zijn heroïneverslaving en zijn verkeerde vrienden af te komen. Behalve Renton bestaat het vriendenclubje uit Spud, Sick Boy en Begbie, respectievelijk gek, gezond en gevaarlijk. Ze hangen in de kroeg, zetten een shot of maken een wip. Hun levensmotto: “It’s all shite anyway“.

De film heeft een van de meest legendarische soundtracks aller tijden, met nummers van Iggy Pop, Brian Eno en Damon Albarn.

 

Donderdag 2 mei
20:15 – 21:00 – Inloop inclusief hapje en drankje uit de film
21:00 – 22:34 – Filmvertoning trainspotting

Tickets

Eerder vertoonde klassiekers

Memento 

Reservoir Dogs

Apocalypse Now

Pulp Fiction

  

The Shining

The Silence of the Lambs

  

The Good, the Bad and the Ugly

The Wizard of Oz

 

A Clockwork Orange

Amadeus

 

The Big Lebowski

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

The Kid

 

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets