Filmklassieker met beleving

Back to the Future inclusief fotomoment DeLorean
TRAILER

Cinecitta viert feest en dat moet natuurlijk groots!

In 2014, na een grondige renovatie en verbouwing die twee jaar duurde, opende het vernieuwde Cinecitta 2.0 in augustus haar deuren. Nu, tien jaar later, vieren we dit lustrum in de feestmaand augustus met talloze mooie events op het gebied van film, food en beleving. Eén van de vele specials is de Filmklassieker met beleving: Back to the Future.

Filmklassieker met beleving Back to the Future – fotomoment DeLorean –  Donderdag 8 augustus 21:00 uur

Iedere maand organiseert Cinecitta filmspecials geheel aangekleed in de stijl van een filmklassieker. U bestelt een ticket, wij verzorgen een bijpassend hapje en drankje én creëren een totaalbeleving uit de film.

Omdat Cinecitta in augustus haar tienjarige heropening viert en omdat wij die hele maand terugkijken op alle mooie films en evenementen die er al zijn geweest, maar tegelijkertijd ook vooruitkijken naar alles dat nog gaat komen, is er naar onze mening maar één klassieker die perfect past bij deze maand en dat is natuurlijk Back to the Future.

Maak een iconische foto met de DeLorean en drink een Back to the Future milkshake
Doc Emmett Brown heeft de DeLorean afgesteld naar donderdag 8 augustus 2024, om 20:15 uur. Speciaal voor u zal hij zijn tijdmobiel parkeren bij Cinecitta voor een iconisch fotomoment. Poseer met een Back to the Future milkshake in uw hand naast de legendarische auto.

 

Over Back to the Future Part I

Steven Spielberg produceerde deze klassieke tijdreisavontuur van Robert Zemeckis waarin de zeventienjarige Marty McFly (Fox) met behulp van de tijdmachine van de merkwaardige professor Emmett Brown (Lloyd) naar het verleden reist. Daar ontmoet hij zijn stuntelige vader en zijn charmante moeder. Hij zal ze moeten koppelen, want anders wordt hij nooit geboren…

Het briljante, geestige script van regisseur Zemeckis en Bob Gale van deze, inmiddels klassieke, tijdreisfilm werd pas na lang aarzelen door de Universal-studio goedgekeurd. Universals verzoek om de titel te wijzigen in ‘Spaceman From Pluto’ werd door Steven Spielberg gelukkig elegant afgewimpeld. De film won de Oscar voor beste special effects.

De film zal, aan de hand van beeldfragmenten, worden ingeleid door filmwetenschapper Rudi de Boer.

Donderdag 8 augustus
20:15 – 21:00 – Inloop inclusief hapje en drankje uit de film
21.00 – 21.15 – Inleiding door filmwetenschapper Rudi de Boer
21:15 – 23.11 – Filmvertoning Back to the Future Part 1

Tickets

Back to the Future Part I, II and III

Omdat Back to the Future drie delen heeft, zullen wij uiteraard alle drie de delen vertonen. Op donderdag 8 augustus zal Part I te zien zijn als klassieker met beleving en op 5 en 19 september zullen Part II en Part III op het grote doek te bewonderen zijn.

 

 

Eerder vertoonde klassiekers

Trainspotting

Memento 

Reservoir Dogs

Apocalypse Now

Pulp Fiction

  

The Shining

The Silence of the Lambs

  

The Good, the Bad and the Ugly

The Wizard of Oz

 

A Clockwork Orange

Amadeus

 

The Big Lebowski

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

The Kid

 

 

Koop uw tickets hier: Koop tickets