Gimme Shelter

legendarische The Rolling Stones documentaire
TRAILER

Gimme Shelter – Zaterdag 25 mei, 21:00 uur & zondag 2 juni, 16:00 uur

Slechts tweemaal te zien: een gloednieuwe digitaal gerestaureerde versie van de legendarische Rolling Stones documentaire Gimme Shelter!

Vier maanden na Woodstock, het festival dat symbool stond voor de vrije jaren 60, gaven The Rolling Stones een gratis concert in het Altamont Free Concert, Californië. De ingrediënten van het Stones-concert waren hetzelfde als dat van Woodstock: gratis toegang, veel drugs, spirituele vrijheid en iedereen is welkom. Wat het Woodstock van het westen moest worden, resulteerde in een grimmige sfeer, waarbij liefde plaatsmaakte voor bad trips, knokpartijen en agressie. De mooie luchtbel die Woodstock heette, en door de wind danste alsof er geen einde aan zou komen, spatte genadeloos uiteen.

Regisseurs David Maysles en Charlotte Zwerin waren aanwezig en hebben de gebeurtenissen op beeld vastgelegd. De documentaire toont het concert, maar ook de reacties van de bandleden terwijl ze kijken naar de beelden van het Altamont concert.

Filmvertoning en cocktail

Tip van ons: Speciaal tijdens de vertoningen van Gimme Shelter serveren we een exclusieve Film & Tequila Sunrise  Cocktaildeal voor slechts €15,50.

De cocktail werd een wereldwijde hit in 1970, exact hetzelfde jaar waarin Gimme Shelter werd uitgebracht.

Koop uw tickets hier: Koop tickets