Live Music & Movies: Amy Winehouse | vrijdag 19 April | 20.30 uur

Tijdens Live Music & Movies zal zangeres MIEKS een live performance geven en de muziek van Amy Winehouse ten gehore brengen. Na haar optreden zal de film Back to Black worden vertoond.

MIEKS is een singer-songwriter uit Tilburg. Ze is energiek, enthousiast en puur. Deze eigenschappen hoor je niet alleen terug in haar muziek, maar zie je ook in haar performance. Deze artiest weet met haar mix van soul en rock als geen ander de obstakels en pieken in het leven over te brengen.

Momenteel werkt MIEKS aan haar debuut EP. Dankzij de band die ze inmiddels heeft opgebouwd met de moeder van Amy en originele bandleden, heeft ze veel kennis en herkenning gevonden in het maken en schrijven van de muziek. Dankzij de vriendschap met Dale Davis (music director & bassist Amy Winehouse) heeft ze het podium samen met deze legendarische muzikanten mogen delen.

BACK TO BLACK – MIEKS (cover of Amy Winehouse) (youtube.com)

 

Filmvertoning Back to Black

Back to Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy’s hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte.

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Het programma op vrijdag 19 april 
20:30 – 20:50 Live optreden van MIEKS
20:50 – 22:50 Filmvertoning Back to Black

Koop uw tickets hier: Koop tickets