Cinecitta viert feest en dat moet natuurlijk groots!

In 2014, na een grondige renovatie en verbouwing die twee jaar duurde, opende het vernieuwde Cinecitta 2.0 in augustus haar deuren. Nu, tien jaar later, vieren we dit lustrum in de feestmaand augustus met talloze mooie events op het gebied van film, food en beleving. Eén van de vele specials is de dansbeleving van Stop Making Sense.

Vanwege de feestmaand zullen alle tickets voor slechts de helft prijs te koop zijn.

Stop Making Sense – Dansavond – Vrijdag 16 augustus, 21:15 uur

Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. Beleef de beste concertfilm aller tijden nog eenmaal op het grote doek in een zaal zonder zitplaatsen, voor een echte concertervaring! Er kan daardoor volop gedanst en meegezongen worden.

Regisseur Jonathan Demme transformeerde het concert tot een overweldigende visuele ervaring. De kalme openingsscène breekt gelijk met alle regels van de concertfilm. Byrne loopt een kaal podium op met een boombox in zijn hand, zet hem aan en zingt mee met ‘Psycho Killer’. De instrumenten worden op hun plaats gezet, elektrische kabels aangesloten. Waarna de muzikanten onverbiddelijk het tempo opvoeren en hun meest memorabele nummers spelen. Kom genieten van Burning Down the House, Psycho Killer, Once in a Lifetime, Slippery People en This Must be the Place.

Om het gehele concert optimaal te kunnen beleven, is het mogelijk om in de zaal drankjes te bestellen. Zo hoeft u geen seconde te missen van deze extatische muzikale ervaring.

Koop uw tickets hier: Koop tickets