Vier de zomer bij ons!

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat u kunt gaan genieten van alles wat Cinecitta & Ristobar29 te bieden hebben. Beleef prachtige films op het grote doek, koel af met onze verfrissende drankjes, en proef de heerlijke gerechten van onze chefs van Ristobar29. Er valt genoeg te beleven en te genieten! Benieuwd naar het programma? Lees snel verder en bekijk regelmatig deze pagina waar geregeld nieuwe evenementen worden toegevoegd!

 

Verfrissende drankjes, ijskoffies, milkshakes en cocktails.

Bij Ristobar29 kunt u genieten van diverse verfrissende drankjes. Zoals onze nieuwe Freddo espresso, Freddo cappuccino en milkshakes. Er is voor ieder wat wils. Heerlijk tijdens een verblijf op ons terras of bij een van onze prachtige films!

Om de aftrap van het EK voetbal te vieren, serveren wij een heerlijke Oranje Cocktail! Geniet de komende weken van een heerlijke Aperol Spritz bij een van onze prachtige films met onze Film & Cocktail deal voor slechts €15,50.

Geniet van de heerlijke drankjes en zoek vervolgens verkoeling in onze filmzaal.

Dare-to-Share lunchplateau

Bestel het Dare-to-Share plateau. Deze smakelijke plank (voor twee personen) is rijkelijk gevuld met diverse lunchgerechtjes. Kies voor vis/vlees of vega. Ideaal voor een heerlijke middag op ons terras of in ons restaurant.

U kunt het Dare-to-Share plateau bestellen voor slechts € 22,50 per persoon inclusief een film naar keuze.
(LET OP: het lunchplateau is alleen te bestellen vanaf twee personen)

 

Sneak Klassiekers

Wilt u zich laten verrassen door vier tijdloze films die de filmgeschiedenis hebben veranderd? Kom dan naar de Sneak klassieker!

De Sneak Klassieker is terug van weggeweest. Na de drukbezochte zomeredities van vorig jaar, zullen dit jaar wederom verrassende klassiekers worden vertoond. Het concept blijft hetzelfde: u weet van tevoren niet welke film u gaat zien. Wat we u wel kunnen beloven, is dat het films zijn die de filmgeschiedenis hebben veranderd en die zowel baanbrekend als tijdloos zijn.
Tickets

Dine-In Cinema

Wegens succes is er een nieuwe datum gepland voor het culinaire Dine–In Cinema! De avonden in juni en juli waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Daarom kunt u nu ook op dinsdag 30 juli genieten van de Dine-In Cinema bij Cinecitta. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, kunt u genieten van de culinaire film Le Pot-Au-Feu. Tijdens de film serveren wij het ultieme vleesgerecht uit de film en een nagerecht in stijl van de film.

Zintuigelijke film van regisseur Trần Anh Hùng die zich afspeelt in het 19e-eeuwse Frankrijk en gaat over de ontluikende romance tussen de kokkin Eugenie en de fijnproever Dodin.

Tickets