Zomer in Cinecitta

Ook deze zomer kun je bij Cinecitta weer genieten van mooie films op een groot scherm. Niet alleen de prachtige films, maar ook onze heerlijke drankjes en verfrissende klimaatbeheersing maken een bezoekje aan Cinecitta zeker de moeite waard. Verkoelende airco in onze filmzalen is geen overbodige luxe gezien de hoge temperaturen van de laatste jaren. Zo is het bij ons nooit te warm, maar ook niet te fris!

Plan een heerlijk dagje of avondje uit met vrienden en geniet van heerlijke cocktails op ons zomerterras.

 

 

Drankje op het terras

U kunt bij ons voortaan óók buiten in stijl zitten op ons zonnige terras. De straat is net vernieuwd en binnenkort komen er in de vernieuwde Willem II Straat ook bomen te staan. Tezamen zorgt dit voor een hele andere aanblik. Wij zijn klaar voor de zomer!

Bekijk onze heerlijke lunchkaart voor een heerlijke lunch op ons terras.

DRANKJE NAAR KEUZE EN BORRELHAPJE voor € 9,50

Ook in augustus blijven we gezellige borrels organiseren! Elke vrijdagmiddag is het genieten geblazen op ons terras. Voor € 9,50 geniet u van een drankje naar keuze en een lekker luxe borrelhapje.
Deze week is het borrelhapje een canapé met steak tartaar, truffelmayonaise en oude kaas.

 

Klimaatbeheersing

Vooral tijdens die warme, zweterige zomerdagen is zo’n bioscoopavondje (met airco!) een geweldig plan. Wij beschikken over de nieuwste klimaatbeheersing waardoor onze filmzalen op de juiste temperatuur blijven.

Bekijk hier onze filmagenda!

Bekijk hier welke films wij binnenkort zullen draaien!

Sneak klassieker | elke woensdag

Bent u een échte filmliefhebber? Naast de reguliere Sneak introduceert Cinecitta in de maand augustus de Sneak klassieker, waarbij we een selectie maken van cinematografische hoogtepunten van alle genres.

Iedere woensdag zal er een andere filmvertoning zijn waarbij het van tevoren niet bekend is welke film u gaat zien. Wél kunnen we beloven dat het een film is die de filmgeschiedenis heeft veranderd, die baanbrekend en tijdloos is. Een unieke kans om vooraanstaande cinema te beleven.

Voorafgaand, tijdens of na de film kunt u genieten van een gratis drankje.

Tickets

 

Dine-in Cinema | Oktober

Alvast een mooi vooruitzicht voor het najaar! Op deze speciale avond schuift u aan een gezellig gedekte tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal de film Boiling Point worden vertoond.

OVER HET TAFELEN

U wordt in de zaal ontvangen met huisgemaakt zuurdesembrood met olijfolie en dip. Aan de bediening kunt u doorgeven wat u bij het hoofd- en nagerecht wilt drinken.

Wilt u graag al bij aanvang van de film een lekker drankje; loop dan vooraf even naar de bar.

Het vegetarische hoofdgerecht met gekozen drankje wordt ongeveer 35 minuten na aanvang van de film geserveerd en een half uur voor het einde van de film het zomerse nagerecht met koffie of thee.

Wilt u onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Er is plaats voor 10 tafels en maximaal 20 personen. Reserveer dus op tijd! De prijs is €32,50 p.p. (incl. film, brood met dip, hoofdgerecht, 1 drankje, nagerecht).

OVER DE FILM

Chef-kok Andy probeert zijn Londense restaurant ondanks alle tegenslag draaiende te houden op de drukste dag van het jaar.

Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

Tickets